Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,816
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

böyle kansızlara para kaptırmana çok üzüldüm.yanınıza sırf para kazanmak için bile sokulurlar bende parçalar senin için ucuz derler ve bir bakmışsınızki felaket bir para gitmiş..ayrıca diğer namuslu parça satan ve tamir işi yapan arkadaşlarınıda kötülerler..parçacı olsun osta olsun aman kanmayın bizlere sorun danışın ona göre karar verin..
sevgiler..sabri

Etiketler

sabri abi suzuki konusunda sana danışacağım konular var
özellikle arac yükseltme konusu
1 tane aracım olduğundan hem aileyle hem gezi için kullanıyorum
bunu göz önüne alarak nasıl bir çözüm tavsiye edersiniz

arkadaşlar ağaçlı kesinleştimi?ve bu ağaçlı terkos tarafında olanmı...?

yücelciğim, hem cadde,hem arazi ve de ailen ile kullandığın suzuki viataran için yükseltme kiti takman hiç bir problem teşkil etmez.önler 30 cm arkalar 29 cm lastikler dahil yükselirki bu yükseklik çok idealdir.ailen ile kullandığında veya normal cadde kullanışında seni üzmez endişen olmasın.sadece finansal olarak biraz pahallı olacaktır.sen bunu karşılıyabilecek güçte isen zaten problem yok.buda sana ;vitara ve grand vitara için suspention kit 950 € +5 lastik 800 ytl(maksis lastikleri tavsiye ediyorum yada biraz daha pahallı olan goodyear)'ye mal olacaktır.gerisi senin bütçene göre keyfi keder yapılıcak harcamalardır.karar verirsen yükseltme kiti için devreye girerim.kiti takan suzuki aksiyon servisi var 100 ytl ye takıyorlar.onlarlanda konuşurum.
sevgilere,
sabri oran

sduran' Alıntı:
kesinleşmemekle birlikte şu an için ağaçlı yanınındaki göle gidecez gibi görünüyor
sogucak yaylasındaki gezinin notlarını takip edersen orada netleşir bugün veya yarın
yeri tarif edebilirmisin ltf.ayrıca günü birlikmi gidilecek?nerede?saat kaçta buluşulucak?yazarsan sevinirim.secgiler.sabri oran

sabri' Alıntı:
yeri tarif edebilirmisin ltf.ayrıca günü birlikmi gidilecek?nerede?saat kaçta buluşulucak?yazarsan sevinirim.secgiler.sabri oran

Gezi ile ilgili yeni başlık açıldı Sabri abi...

sabri abi işin duygusal yönü düşündürücü şu iş ortamında
geziye katılırsanız yüzyüze görüşürüz bu konuyu
ilginiz için teşekkürler

inşa
yücel' Alıntı:
sabri abi işin duygusal yönü düşündürücü şu iş ortamında
geziye katılırsanız yüzyüze görüşürüz bu konuyu
ilginiz için teşekkürler
maalesef...inşallah yüz yüze konuşma imkanımız olur.hafta sonu 15 günlüğüne tatile çıkacağım.dönüşte konuşuruz.sevgiler.sabri oran

inşallah sabri abi
size şimdiden iyi tatiller diliyorum
belki alternatif bir yol buluruz şimdilik sıkıntımı atmak için

arkadaşlar,

cherokee yapmayı düşünenler,cj si olanlar veya düşünenler www.tarotomotiv.com a girip incelesinler.şirketin sahibi tarkandır.yeri bostancı san.sitesindedir.gidin tanışın başka yerlerdende fiyat alın karşılaştırın derim.benim slm mı söylerseniz yardımcı olur.sevgiler.sabri oran

yücel' Alıntı:
inşallah sabri abi
size şimdiden iyi tatiller diliyorum
belki alternatif bir yol buluruz şimdilik sıkıntımı atmak için
sevgili yücel,kim ne derse desin sakın inanma ve para harcama bu işin alternatifi olursa çok sağlıksız olur ve hiç tavsiye etmem sonuçta altındaki seni taşıyor..ya tam yapacaksın yada yapmıyacaksın..dediğim gibi para tuzaklarına dikkat...doğru yerlere yönlendiril ve harcadığın para helal olsun dedirtsın ve işin keyfini de sür memnun ol..sevgiler.sabri oran

Sabri abi cumartesi saat 1330 da kemerburgaz shell de buluşacaz
ben her ihtimele karşı cebimi de vereyim sana
05325251307

sduran' Alıntı:
Sabri abi cumartesi saat 1330 da kemerburgaz shell de buluşacaz
ben her ihtimele karşı cebimi de vereyim sana
05325251307
sevgili serkan 15 gün tatile çıkacağımdan dolayı inşallah dönüşte bende aranıza katılırım.o zamana kadar buradan aranızda olacağım.sevgiler.sabri oran

peki sabri abi biraz bekler ne gerekiyorsa gerektiği şekilde yaptırırız hemde tamircilerle akraba olmam
teşekkür ediyorum görüşmek dileğiyle
iyi tatiller

Hayırlı akşamlar...

Tüm Müslüman Alemi'nin Regaip kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun...