sabri
www.oranoffroadcenter.web.tr
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
böyle kansızlara para kaptırmana çok üzüldüm.yanınıza sırf para kazanmak için bile sokulurlar bende parçalar senin için ucuz derler ve bir bakmışsınızki felaket bir para gitmiş..ayrıca diğer namuslu parça satan ve tamir işi yapan arkadaşlarınıda kötülerler..parçacı olsun osta olsun aman kanmayın bizlere sorun danışın ona göre karar verin..
sevgiler..sabri
pancarmotorcu' Alıntı:selam arkadşlar ben 36 yaşında istanbulda ikamet etmekteyim. meslegim pancar motorr ,lombardini ,,ruggerini honda gibi benzinli dizel motor ve jeneretörleri satış servis hizmeti vermekteyim .ilk lada niva kullandım daha sonra 2 .3. tane nissan çift kabin 4x4 aldım, sattım. en son cj 7 aldım maslak saniyide toplatayım dedim ,parçacılar fiyatlarıyla dudak uçuklattılar ,hemen aracı sattım. kısa zamanda nasipse bir araç alırım ... şu anda araçsız biri olarak benide aranıza alırsanız sevinirim off road gezilerinize 4x2 aracımla belli biryere kadar size eşlik ederim
böyle kansızlara para kaptırmana çok üzüldüm.yanınıza sırf para kazanmak için bile sokulurlar bende parçalar senin için ucuz derler ve bir bakmışsınızki felaket bir para gitmiş..ayrıca diğer namuslu parça satan ve tamir işi yapan arkadaşlarınıda kötülerler..parçacı olsun osta olsun aman kanmayın bizlere sorun danışın ona göre karar verin..
sevgiler..sabri