tamam anlaştık ne varsa eskilerde var zaten nadir abi nereye biz oraya
zaten nadir abi takıldığında da ağırlık gerekiyor ağaç olmadığı yerde bize sabitlerler aracı ;D
ya herşey bir yana benim merak ettiğim bir konu var
bu çamura bulandıktan sonra araçlar nerde rahat yıkanır özellikle alt tarafına yapışan çamurlar
artık yıkamacı isyan etmeye başladı cumartesi baya bir çamur birikmiş araçta
ya herşey bir yana benim merak ettiğim bir konu var
bu çamura bulandıktan sonra araçlar nerde rahat yıkanır özellikle alt tarafına yapışan çamurlar
artık yıkamacı isyan etmeye başladı cumartesi baya bir çamur birikmiş araçta
[/quote]
Kamyoncuların uğrak yeri istasyonlarda lifte kaldırıp yıkama yapan yerler var (mış). Ben henüz bulamadım. Ama normal bir yıkamacıya normal ücretin yanında bahşişi de eksik etmezseniz her parkur sonrası özenle temizliyor altını. Adamların tek sıkıntısı su tahliye sisteminin tıkanması. Onun için de bir el arabası, bir kürek gerekiyor. Su tahliyesinde sorun olmayan yerleri seçin..
abi sorun kanallarının tıkanması zaten
istedikleri para kadar bahşiş veriyorum zaten itiraz etmiyorlar ama su basıyo ortalığı çamur tıkayınca o yüzden yıkama sahibi isyan ediyo
onu bahşişle kandıramıyorum
Faruk yeni aracın hayırlı olsun...
Artık istediğin gibi hoplayıp zıplayabilirsin (bu amerikan )...
Yalnız dönüş yolunda jipçi adam Yüksel niye binek arabayı aldı anlamadım.
Tutturmadı mı ben buna binmem ???, Cherokee'yi götüreyim diye ;D ...
Seyrantepe de Eğin petrol var, şantiye kamyonlarının ve minibüslerin favori yeridir, en berbat haliyle bile aracı lifte kaldırıp altını, üstünü, motorunu detaylı olarak temizlerler 25-30 YTL ye
TEM in üstünden geçtiğiniz gibi çıkar karşınıza Petrol Ofisi
bu arada LPG li araçlarda özellikle sıralı sistem takılı araçların motordaki elektronik parçaların ıslanma ihtimali nedeniyle motorun yıkatılmaması önemle vurgulanıyor buna dikkat etmek lazım...