Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 736,079
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Selam Sevtap
valla çok şey kaçırdın o gün gelemediğine üzüldüm :(
neyse bendeki resimleri aşağıdaki linkten görebilirsin
diğerleri geziler bölümünde ağaçlı yakınında göller bölgesi gezisi başlığı altında :smiley:
http://www.postofis.com.tr/offroad/OFFROAD/21%20Temmuz%202007.html

Etiketler

Ağaçlı'yı kaçırdım ama fotoğraf ve karikatürlerle gezinin heyecanı gelemeyenlere de geçti sayende...Tekrar teşekkürler Serkan...Bundan sonraki ilk gezinize gelmeye çalışıcam.

2.0 dt var o halleder sen merak etme
hem sen çok çekici bir adamsın daha neden çekici arıyorsun anlamadım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

geldığım bır gezi olmasına rağmen sankı omru boyunca offroad cı gibi hisstım. basta yucel abi,sduran,vduran,ve korhan abılere vediğer dostlara ayrı ayrı tesekkur ederım. kendı arabamı satıp arazı aracı alana kadar aranızda bulunamayacğım forumda gorusmek uzere hepinize bınlerce tesekkurler
not: en kotu gezınızın bol çamur içinde geçsın. sduran abıyeve diğer vinç lilere ekmek çıkarmayın ha :smiley:

Arkadaşlar selam; benim arabaya (5.2 Grand cherokee) 31 - 10,5 lastikler olur mu acaba? 5 cm civarı yükselttik arabayı. Gözümüz kapalı Maxiss siparişi vermek zorunda kalıcam. Bir bilen konuşsun lütfen.

araç yıkama konusunda eğin petrol 1numaradır.
Nasıl geliriz derseniz heman tarif edeyim..
Şincik kemerburgazdan kulak memesi kıvamında iken çamur yola çıktık...
Kağıthane yönüne devam ediyoruz.
Evyap fabrikasının önünden sola Maslak istikametine dönüyoruz.
Akabinde yol koca bir meydana çıkıyor ve bu meydanda her yerden araba çıkıyor aynı karınca yuvası gibi...
sonra geldiğimiz yolun hemen sağında dik bayır çıkan yola dönüyoruz (sağ omuz hizasında)
Bayırı tırmanıyoruz ve yol zorunlu olarak sola dönüyor ve en sonda T şeklinde bir yol ayrımına geliyoruz.
Oradanda sağa dönüp Seyrantepe Trafik otoparkının yanında geçip Kepçeci-Dozercilerin olduğu soldaki sokaktan içeri giriyoruz ve yolun ucunda Eğin Petrol...

arabayı görmemiz lazım diyor. benim de saatler uymuyor (malum iş hali). lastikler de Ankaradan 2 günde geliyor. Malum hafta sonuna kadar yetiştirmem gerekiyor. Böyle ikilemler içindeyim.

Ya bu kortej işi nedir? Berat naber bu arada... Sen bizim Berat'sın dimi? Cem ben... Burada fotoğraflara bakacağına gelsene benle gezilere...

Liftde yıkama olayında birde Şile civarı gezenler için Şile içinden kavşağa doğru gelirken sağda arabayı kaldırıp yıkayan yüklüce çamurlu offroad araçlarına aşina bir yer var.. Benzinci yanı. Herkes orada yıkatır diye biliyorum.

iksje' Alıntı:
Berat naber bu arada... Sen bizim Berat'sın dimi? Cem ben... Burada fotoğraflara bakacağına gelsene benle gezilere...

İyiyim .senden naber ? sitede gördüm senin xj nin resimleri tahmin ettim sen olduğunu . bende yeni üye oldum siteye, artık haberim olur gezilerden , gelmeye herzaman hazırım . Arif gelmiş bikere bana anlatıyodu '' yeni rubiconun plaka havaya uçtu diye ''. :smiley:

Liftde yıkama olayında birde Şile civarı gezenler için Şile içinden kavşağa doğru gelirken sağda arabayı kaldırıp yıkayan yüklüce çamurlu offroad araçlarına aşina bir yer var.. Benzinci yanı. Herkes orada yıkatır diye biliyorum.
[/quote]

Şile BP :smiley:

Arif gelmiş bikere bana anlatıyodu '' yeni rubiconun plaka havaya uçtu diye ''. :smiley:

[/quote]

Merhabalar...Rubicon'u gördük...ama plakasının uçtuğunu bilmiyordum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR