Selam Sevtap
valla çok şey kaçırdın o gün gelemediğine üzüldüm
neyse bendeki resimleri aşağıdaki linkten görebilirsin
diğerleri geziler bölümünde ağaçlı yakınında göller bölgesi gezisi başlığı altında
http://www.postofis.com.tr/offroad/OFFROAD/21%20Temmuz%202007.html
Ağaçlı'yı kaçırdım ama fotoğraf ve karikatürlerle gezinin heyecanı gelemeyenlere de geçti sayende...Tekrar teşekkürler Serkan...Bundan sonraki ilk gezinize gelmeye çalışıcam.
geldığım bır gezi olmasına rağmen sankı omru boyunca offroad cı gibi hisstım. basta yucel abi,sduran,vduran,ve korhan abılere vediğer dostlara ayrı ayrı tesekkur ederım. kendı arabamı satıp arazı aracı alana kadar aranızda bulunamayacğım forumda gorusmek uzere hepinize bınlerce tesekkurler
not: en kotu gezınızın bol çamur içinde geçsın. sduran abıyeve diğer vinç lilere ekmek çıkarmayın ha
Arkadaşlar selam; benim arabaya (5.2 Grand cherokee) 31 - 10,5 lastikler olur mu acaba? 5 cm civarı yükselttik arabayı. Gözümüz kapalı Maxiss siparişi vermek zorunda kalıcam. Bir bilen konuşsun lütfen.
araç yıkama konusunda eğin petrol 1numaradır.
Nasıl geliriz derseniz heman tarif edeyim..
Şincik kemerburgazdan kulak memesi kıvamında iken çamur yola çıktık...
Kağıthane yönüne devam ediyoruz.
Evyap fabrikasının önünden sola Maslak istikametine dönüyoruz.
Akabinde yol koca bir meydana çıkıyor ve bu meydanda her yerden araba çıkıyor aynı karınca yuvası gibi...
sonra geldiğimiz yolun hemen sağında dik bayır çıkan yola dönüyoruz (sağ omuz hizasında)
Bayırı tırmanıyoruz ve yol zorunlu olarak sola dönüyor ve en sonda T şeklinde bir yol ayrımına geliyoruz.
Oradanda sağa dönüp Seyrantepe Trafik otoparkının yanında geçip Kepçeci-Dozercilerin olduğu soldaki sokaktan içeri giriyoruz ve yolun ucunda Eğin Petrol...
arabayı görmemiz lazım diyor. benim de saatler uymuyor (malum iş hali). lastikler de Ankaradan 2 günde geliyor. Malum hafta sonuna kadar yetiştirmem gerekiyor. Böyle ikilemler içindeyim.
Ya bu kortej işi nedir? Berat naber bu arada... Sen bizim Berat'sın dimi? Cem ben... Burada fotoğraflara bakacağına gelsene benle gezilere...
Liftde yıkama olayında birde Şile civarı gezenler için Şile içinden kavşağa doğru gelirken sağda arabayı kaldırıp yıkayan yüklüce çamurlu offroad araçlarına aşina bir yer var.. Benzinci yanı. Herkes orada yıkatır diye biliyorum.
İyiyim .senden naber ? sitede gördüm senin xj nin resimleri tahmin ettim sen olduğunu . bende yeni üye oldum siteye, artık haberim olur gezilerden , gelmeye herzaman hazırım . Arif gelmiş bikere bana anlatıyodu '' yeni rubiconun plaka havaya uçtu diye ''.
Liftde yıkama olayında birde Şile civarı gezenler için Şile içinden kavşağa doğru gelirken sağda arabayı kaldırıp yıkayan yüklüce çamurlu offroad araçlarına aşina bir yer var.. Benzinci yanı. Herkes orada yıkatır diye biliyorum.
[/quote]