tmm o zaman..
şey ben zati o çamurun içine kendi arabamı sokmam ki sokakta bile su sıçrayınca arabam kirlendi diye söyleniyorum
hem ben öle çamurlarada basamam üstüm başım pislenir leş gibi olurum -_-
arabadanda temiz yere çıkana kadar inemem muhtemelen
evt ya sıcaktan ve nemden yandık istanbulda şu yagmurlar bir başlasa dalsak camurun içine makinalarda hazırlandı kışa canavar gibi elvan sende takılaırsın guruba tanırsın herkezi yanlız kendine güzel uzun cizmeler al
kar bololursa susuzlukta olmaz ne zamandır istanbula güzel dolu bir kar yagmadı zaten
evt ya sıcaktan ve nemden yandık istanbulda şu yagmurlar bir başlasa dalsak camurun içine makinalarda hazırlandı kışa canavar gibi elvan sende takılaırsın guruba tanırsın herkezi yanlız kendine güzel uzun cizmeler al
istersen üzeri taşala suslü olsun yanlız içine su camur almasın önemi yok ama sen diyorsun benim üztüm kirlenmesin ya arac sudan gecerken içine camur dolarsa ne yapcan
istersen üzeri taşala suslü olsun yanlız içine su camur almasın önemi yok ama sen diyorsun benim üztüm kirlenmesin ya arac sudan gecerken içine camur dolarsa ne yapcan
bazen derin su gecişleri oluyor arac batıyor içine camurlu sular doluyor yani arazide offroad yaparken heycan adranalin hat safada tabi herkez de işin bir ucundan tutuyor o camurun zevkini cıkartıyor