bu arkadaş işi bilmiyor gereksiz gazlama boşuna debelenme nerde duracagını bilmeme bunlar sadece bilincsisce yapılmış bir tırmanma calışması orda dik bir cıkış ve ikitane set var ilk setten yerden kasilen lastikler tamamen güç kaybediyor ve sonuç boşuna arabayı kırmaktan başka bir şey degil aslında ilk setten sonra gazlasa belki cıkacak bencede offroad bu degil
Bu pajerocu kesin iddiaya girmiştir. Bencede yaptığı off-road falan değil. Bu şekilde bilinçsizce aracını hırpalayan off-road çuyu kimse sevmez. İyi örnekte değil..
Ben dün eşime biraz off-road eğitimi yaptırdım. Yarım saat turlarız diye girdiğimiz dereden gece yarısı iş makinesini çağırarak çıktık. Vinç halatı koptu, aracın aküsü bitti neler neler. Ama bu defa eve çamur pis pasak içinde gelen ben değildim tek başıma. Eğer eşleriniz offroad işine sıcak bakmıyorsa, onlarıda sokun çamura, çok zevkli oluyor garanti veririm.
aynen katılıyorum eşlerimizide bu camura bulaştıralımki hafta sonu alış veriş merkezleri yerine bizlerle araziye cıksınlar evdeki hazır kıta co pilotları kesinlikle bu olyın içine cekmek gerekli
Mustafa abi geçmiş olacak bir durum yok. Her zaman ki halimiz. İşin değişik yanı, eşlerimize de bu offroad virüsünü enjekte etmekten geçiyor. Evden izin çıkınca gerisi daha zevkli.
Ben dün eşime biraz off-road eğitimi yaptırdım. Yarım saat turlarız diye girdiğimiz dereden gece yarısı iş makinesini çağırarak çıktık. Vinç halatı koptu, aracın aküsü bitti neler neler. Ama bu defa eve çamur pis pasak içinde gelen ben değildim tek başıma. Eğer eşleriniz offroad işine sıcak bakmıyorsa, onlarıda sokun çamura, çok zevkli oluyor garanti veririm.