farukum; kılıçlı da seni ve arabanı takdir ettim biliyorsun; ama o sırada orada 5,2 yoktu... 5,2 nin neler yaptığını görenler çoğalıyor görüyorsun. Kılıçlı ya 5,2 geldiğinde görürsün, ne yer ne yemez
İlk öneri benden gelsin bari.Ben derimki c.tesi öğleden sonra saat 15:00 gibi üsküdarda buluşsak sahil yolundan asfalttan ayrılmadan şöyle gidebildiğimiz kadar gitsek .Ne dersiniz ? (ne diyeceğinizi biliyorumda ben yinede görim dedim) ;D
abilerim arkadaşlarım range beni çekerken vincinden dumanlar çıktıki ( bu arada ilk kez vinçlenip mili oldum suzukide kalıyomuş )
5.2 heryerde cirit attı artık ben o araca laf söylemeyip saygı duyma moduna geçiyorum
İlk öneri benden gelsin bari.Ben derimki c.tesi öğleden sonra saat 15:00 gibi üsküdarda buluşsak sahil yolundan asfalttan ayrılmadan şöyle gidebildiğimiz kadar gitsek .Ne dersiniz ? (ne diyeceğinizi biliyorumda ben yinede görim dedim) ;D
vallahi bana uyar yüksel
bugün baya düzeltme yaptım asfalt arabası oldu artık hatta amerikan gibi esnemeye başladı eşlik ederim sana
sonra ne yapacağız gece klübünün önünemi çekeceğiz araçları işte bu duruşuuza ters abicim yine atarız onları çamura dayanamayız gelip çekecek arkadaş bekleriz
Korhan bey kılıçlı etabında beni tebrik etmen gerçekten çok onure bir durum,işte bende 5.2 yi orda takılmadan geçtiğini göreyim artık bu muhabbeti kaldırıcam ve her zaman onure edicem...