Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 737,104

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

o zaman senin arabaya bağlarım kendimi; ne de olsa hiç çıkamıyor dereden çamurdan :D :D :D

Haydi Kılıçlıya demeyinde şimdi.. Asıl bu yemezzz :smiley:
Yahu Korhan, Faruk'la Kılıçlı'ya 2 araç gidecektiniz ? Ne oldu o iş :smiley: :smiley:

farukum; kılıçlı da seni ve arabanı takdir ettim biliyorsun; ama o sırada orada 5,2 yoktu... 5,2 nin neler yaptığını görenler çoğalıyor görüyorsun. Kılıçlı ya 5,2 geldiğinde görürsün, ne yer ne yemez :D :D

İlk öneri benden gelsin bari.Ben derimki c.tesi öğleden sonra saat 15:00 gibi üsküdarda buluşsak sahil yolundan asfalttan ayrılmadan şöyle gidebildiğimiz kadar gitsek .Ne dersiniz ? :D :D (ne diyeceğinizi biliyorumda ben yinede görim dedim) ;D

abilerim arkadaşlarım range beni çekerken vincinden dumanlar çıktıki ( bu arada ilk kez vinçlenip mili oldum suzukide kalıyomuş :smiley: )
5.2 heryerde cirit attı artık ben o araca laf söylemeyip saygı duyma moduna geçiyorum

yuysal' Alıntı:
İlk öneri benden gelsin bari.Ben derimki c.tesi öğleden sonra saat 15:00 gibi üsküdarda buluşsak sahil yolundan asfalttan ayrılmadan şöyle gidebildiğimiz kadar gitsek .Ne dersiniz ? :D :D (ne diyeceğinizi biliyorumda ben yinede görim dedim) ;D
vallahi bana uyar yüksel :smiley:
bugün baya düzeltme yaptım asfalt arabası oldu artık hatta amerikan gibi esnemeye başladı eşlik ederim sana
sonra ne yapacağız gece klübünün önünemi çekeceğiz araçları işte bu duruşuuza ters abicim yine atarız onları çamura dayanamayız gelip çekecek arkadaş bekleriz :smiley:

Korhan bey kılıçlı etabında beni tebrik etmen gerçekten çok onure bir durum,işte bende 5.2 yi orda takılmadan geçtiğini göreyim artık bu muhabbeti kaldırıcam ve her zaman onure edicem...

Forumunuzun paparazzisi yine iş başında. İşte Yüksel'in o yeni çok güzel XJ si... İlk fotoğraflar yine Gezenbilir farkıyla ;D ;D

Kemerburgaz002.jpg

Kemerburgaz004-1.jpg

Bol çamurlu fotoğraflarını burada görmek dileğiyle ;D
Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla keyifli günlerde kullanmak nasip etsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR