cadde hali bile baya güzelmiş offreoad parkurlarında da bir çok araca göre daha şanslı ( özellikle benim ki )
allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Faruk'um; senin arabada yükseltme kiti+31-10,5 lastikler var değil mi. Haa; bir de oradan gaz pedalı dipte arabanın altını harcayarak geçtiğini de düşünürsek... Ben diyorum ki benim araba bu haliyle orayı yer; ya sendeki bu kit ve lastikler bende olduğu zaman ne yapacaksın? Onore etmekten daha fazla şeyler gerekecek sanırım ;D
Vay be Hakan nezaman geldinde çektin fotoları hiç göremedim seni yaw Bende bekliyorumda Hakan gelecek katalog çekimleri yapıcaz diye Sen baya baya sardın şu paparazzi işine Hakanım
Faruk'um; senin arabada yükseltme kiti+31-10,5 lastikler var değil mi. Haa; bir de oradan gaz pedalı dipte arabanın altını harcayarak geçtiğini de düşünürsek... Ben diyorum ki benim araba bu haliyle orayı yer; ya sendeki bu kit ve lastikler bende olduğu zaman ne yapacaksın? Onore etmekten daha fazla şeyler gerekecek sanırım ;D
Yükselcim; Allah kaza bela vermesin; araban çok yakışıklı dıruyor; ama üzerinde yapılacak şey daha çok... Ah keşke bir de 5,2 motor attırabilsen üzerine
Sağol Korhan'ım ALLAH razı olsun . Ama benim 5.2 ye hiçmi hiç ihtiyacım yok valla ben bu işi 2.5 dizellede yapıyordum 4.0 bana yeterde artar valla. Ben almim .