Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,021

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Geçmiş olsun Yücel.Ama yinede güzel bir hafta sonu geçirmişsin.

teşekkür ederim arkadaşlar
evet haklısın yüksel olumsuzluklara rağmen güzel bir haftasonuydu
dönüştede orman yolunu kullanım aynı çamurdan tekrar geçtim kalsam geceyi orda geçirirdik heralde
karşı tepede kahve içelim falan derken saat 10 da çıktık yola eve gelişim 01 oldu :smiley:

Yüksel kırılan aks için tekrar geçmiş olsun diyorum..umarım bu tatsızlıklar seni yıldırmaz..bu arada senin peşine gelirken dikkatli olmak lazım valla..gaza gelipte bizde aksı elimize almayalım sonra..(tabiki şaka ..hamama giren terler:smiley:

Bu arada winç tamponu için Bursa ya gittim 15 güne kadar kesin geliyor..vinç için Warn XD9000 ile
XP 9500 arasında kararsız kaldım..ikiside tampona gizlenebiliyor..
Tabiiki bu off-road kaşıntısı sardıkça sonu gelmiyor..daha tampon gelmeden bir çift Warn off_road tampon farı gördüm valla o kadar güzeldi ki dayanamadım kıydım paraya aldım(hanım duymasın..tasarruf yapıyoruzda:smiley:
ARB diff.cover da buldum..en azından diff.li koruma altına almış olurum..
Kazasız sürüşler...

Merhaba Arkadaşlar;
Off road tutkum uzun zamandır vardı fakat grub ile Mert sayesinde tanıştım.
Şuan Jeep Cherekoe 4.0 country kullanıorum.
Mert havalar da kuru ama bir organizasyona çagırsan bizi de Zekeriyakoy parkurlarını görsek :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Artık yeni yazı yazıldığı zaman bana haberdar maili gelmiyor..neden acaba..?
yukardaki menuden profil bölümünün altında soldaki menuden "haberdar edilme" seçeneklerini kontrol ederseniz düzeleceğini sanıyorum.

Teşekkürler..şimdi oldu....bende 7 gündür kimse yazı yazmıyo heralde diyordum:smiley:)

Aramıza hoşgeldin Gökalp
Aracının adıda gerçekten çok hoşmuş :smiley:

Selam ben faruk 31 yaşında ist dudulluda demir çelik sektöründe ticaret yapmaktayım.Bende bu of-road ahvaline yeni girmeye başladım[zehirlendim]ve çok geç kalmışım ama geçte olsa bu keyfi ve hazzı yaşamak bana inanılmaz zevk veriyor.Gruba dahil arkadaşlarla tanışarak dahada iyi ortamlar yaşayacağıma inanıyorum.Herkese selam ve saygılarımı sunarım.

bu arada ateşli 2005 lada niva aldım.kırmaya çalışıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR