Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 761,809

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hoşgeldin Barış...sen gelsende gelemezsende biz mutlaka oralara geliriz

Hoşgeldin Barış.
Şu anda 87 kayıtlı 4x4 sahibi üyemiz var.
Çığ gibi büyüyoruz.Galiba bir dernek veya benzeri oluşuma doğru gidiyoruz.
Hadi hayırlısı

Serkan, bugün son konuştuğumuzda, etap aramak için girdiğini söylemiştin siteye ;D

O ne ya...tam Korhan'lık..anca doyar......bide ortak öderiz

mogzilla' Alıntı:
Şu anda 87 kayıtlı 4x4 sahibi üyemiz var.
Çığ gibi büyüyoruz.Galiba bir dernek veya benzeri oluşuma doğru gidiyoruz.
Hadi hayırlısı

Gezenbilir'deki her türlü oluşum benim hoşuma gider...Ben hazırım

bu yakın karşılamanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim artık bende sizlerden biri oldum yaptığımız gezilerin resimlerinide sizlerle paylaşmayı çok isterim ama nasıl yapıldığını anlamadım...

yakın karşılamamı ??? biz bi aileyiz zaten uzak duramayız ki
resimleride www.photobucket.com a yükleyeyip sonra upload ettiklerinin IMG kodunu kopyalayıp mesajının altına yapıştıracaksın hepsi bu

Selamlar,

Eğer bu platform bir forumsa, hatta forumdan da öteye taşınmaya başlanıp, arazide paylaşım ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir hal alıyorsa, her birimizin şikayetlerimizide iletmek de serbest olduğunu düşünerek yazıyorum bu yazıyı.

Bazen hafif, bazen oldukca zort şartlarda ilerliyoruz arazide. Hafif etaplarda herkes araçlarında yol katederken, kırıcı etaplarda, neredeyse daha çok araç dışında vakit geçiriliyor. Elinden geldiğince, bilgisi yettiğince herkes birbirine yardım ediyor.

Her aracın farklı yetenekleri var, her pilotun farklı olduğu gibi.

Amaç eğlence ise, doğanın zor şartlarına karşı koyabilmekse, kalan her araç kendi aracımızcasına tüm gücümüzle kurtarma çalışması yapıyorsak, kurtulduğunda da kendi aracımızcasına mutlu oluyorsak, yemeğimizi, suyumuzu, enerjimizi ve zamanımızı birbirimizle paylaşıyorsak....

Tek bir sorum olacak bu kadar uzun ve gereksiz bir yazıdan sonra:

Benim aracım iyi seninki kötü.... Vs. Vs.
Tartışmalarını neden yaparız ?
Ve bu tartışmaların forumu çirkinleştirdiğini nasıl farketmeyiz ?

Öyleyse, araçlardan Gezenbilir stickerlarını çıkarıp, "sollama beni, sollarım seni" yazdıralım...

Çok değerli abilerim ve arkadaşlarım duruken benim bu yazıyı yazmam belkide yanlış ama, dayanamadım. Kusuruma bakmayın..

( Gezilere aktif olarak katıldığı halde aracı olmayan birinin tarafsız ve artniyetsiz duygularla yazdığı bir yazıdır )

Hakan'ım duygu, düşünce ve dileklerini aynen yaşıyor ve sana tüm kalbimle katılıp destek veriyorum
sonuçta yaptığımız asıl olay yardımlaşma ve dayamışma
aracın ne oldugunun bi önemi yok herkes sevdiği ve zevk aldığı aracı seçmiş ve biyrlerden geçirmeye ve arazide bırakmamaya uğraşıyor
tabii bunuda hep birlikte başarıyor
arazideki başarılar ne tek bi aracın ne de tek bi kişinin başarısıdır
bunlar GEZENBİLİR OFF-ROAD GRUBU nun başarısıdır