Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 954,973
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

sitedeki medaratörler içinde bu hizmeti en iyi sen veriyorsun Murat selamlama, esenleme ve değişik öğünler için yayınladığın resimleri ilgi bazende gıpta ile izliyorum. emeğine sağlık.

Etiketler

Sağol Bülent ,

Zerrin Ören'den döndü ama Ankara da işlerini de yoluna koymasını bekliyoruz. Kaz Dağları etkinliğimizde onun çektiği resimleri ancak pazartesi görebileceğiz sanırım.

Ebru'nun okulda kapanıp yaz tatiline girdiler. Yarın İstanbul'a uçuyor. Foruma ne zaman girer artık Allah bilir.
Ortam tehnalaşıyor.
Bende 5 günlük bir senelik izin almayı düşünüyorum gelecek hafta.
20-30 Haziran arası tahminen tatilde olurum.

Eh saatte ilerledi , ufakta ufaktan bende kalkayım.
goodEvening2.gif

Arkadaşlar hepinize günaydın sizi özleyeceğim :smiley: (en çok yemeklerinizi ve tatlılarınızı :p ) güzel günler ve hoş paylaşımlar diliyorum.

cmp4688f384dd9283_88488014.gif

sanki medeniyetten uzak bir yere bütün yılın yorgunluğunu atmaya gider gibi yazmışsın. buraya geldiğinde yine yazarsın. öyle peşin peşin veda olmaz.

hafta sonunda beyoğlunda bir sergi vardı oraya gittim. cumartesi günü. sana bahsettiğim boyozcuyu çekeyim diye ama oralar restore ediliyor. belliki el değiştirmiş.

sadat açıklayacak bir iki güne kadar. kamplı bir etkinlik var haftaya o yüzden bu hafta çadırı alıyorum. kozalarla berkte aldı. lafuma 3 mevsimlik alacağım.

ay sonunda iki günlüğüne izmir'e gelip tekrar istanbul'a döneceğim. sana özelden yazar telefonumu veririm. umarım seninde vaktin olur. bir çay içeriz. :smiley:

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
ay sonunda iki günlüğüne izmir'e gelip tekrar istanbul'a döneceğim. sana özelden yazar telefonumu veririm. umarım seninde vaktin olur. bir çay içeriz. :smiley:

Beklerim Bülent ,

hos geldiniz. :smiley:
murat uyku tulumu konusunda seçim yapamıyorum. malum cüsse büyük. battaniyeli 4 köşeler varmış onlar dahamı kullanışlı?

bu arada bende geldim diye günlük tayını artırmana gerek yok ben yemeğe kalmıyacağım. ama senin şu tavşan kanı çaylarından alabirim. onun yerine sallama çay varsa sağol ben almayayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR