Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 955,950
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bülent, 90. sayfada benden çay istemiş.
Bense İzmir'e geldiğinde istiyor sanıp uyku tulumu dersi veriyorum. :smiley:
Esra ise ben çayları dolduruyorum diye kekleri ve pastaları ikram ediyor.
Uyku tulumu dersinden hoşlanmayan Bülent kendi bildiğini okuyup gece mesaisi için yatağın yolunu tutuyor.

Kısa özet bu.
Bende az sonra öğlen yemeğine gideceğim de arkadaşları aç bırakmayayım.
yemekler.jpg

Etiketler

bende foruma bir günde 4 yayla diye faaliyetlerimizden filan bahsediyorum, neden kimse cevap yazmıyor diyordum, kek pasta çay filan derken giren kalıyor sanırım bu bölüme. :smiley:

Evet Erkut bu konuda sana katılıyorum pastayı böreği çöreği bi de üstüne Murat'ın tavşan kanı çaylarını duyan geliyo sabah gözümüzü bu formla açıyoruz akşama kadar da devam ediyo işte amaç sanalda olsa bişeyler paylaşmak sencede hoş görünüyorlar değilmi :D
Buarada herkes yemeklerini yemiştir sanırım e üstüne tatlı iyi gider formdaki arkadaşlara ve sana tatlı ikram edeyim bari :smiley:

gezenbilircilerin ortak tutkusu yemek olduğu için bizim eklediğimiz faaliyetlere bakan olmuyor :smiley:
burdan konuyu nasıl doğa yürüyüşlerine bağlayacağımı düşünüyorum :smiley:

Sen de her muhabbetin arasına dondurma kek pasta koyarsan olacağı bu tabi, millet senin yazmanı bekliyor gözünü doyurmak için anlaşılan :smiley:

Türk Kahvesi var mı acaba? :smiley:

Valla Erkut ben siteyi dolaşıyorum ama yürüyüştü etkinlikti bi türlü göremedim yazılarınla karşılaşsaydım mutlaka katılımda bulunmaya çalışırdım
Buarada bak türk kahvesi geldi bile ooo bizde herşey mevcut :D

EsR@' Alıntı:
Valla Erkut ben siteyi dolaşıyorum ama yürüyüştü etkinlikti bi türlü göremedim yazılarınla karşılaşsaydım mutlaka katılımda bulunmaya çalışırdım
Buarada bak türk kahvesi geldi bile ooo bizde herşey mevcut :D

Esra ,
Erkut'un bahsetmiş olduğu gezilerine ait link ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13713.0

Kahve de afiyet şeker olsun Erkut'a.

Buda senin için ;
KampAtesindeKahve.jpg

ben hepinizin yerine düştüm :smiley: kendimi feda ettim bak :smiley:
siz faaliyet konularını okuyun diye burada pasta börekle kahveyle boğuşuyorum :smiley:

asterixini kaybetmiş oburix gibiyim :smiley:

oooo Erkut pastadan börekten şikayet ediyodu şimdiyse hepsi kendine kalsın diye bizi formun dışına gönderiyo faaliyet konularını incelemeye :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.