Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 958,194
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ha sen normal yaptığımız etkinliklerden bahsediyorsun hani şu yürüyüş kampçılık gibi aktivitelerden :smiley:

pazar uludağ zirve, 28-29 u da aladağlar alaca zirve, etkinlik takvimine giremedim henüz.

diğer konu başlıklarında konuşmamız lazım ya bunları o yüzden algıda seçiciliğin kurbanı oldum çok afedersin :smiley:

Sevgiler

Etiketler

aladağları sedat henüz daha yazmadı. o bayağı geniş katılımlı düşünülüyodu hatta bir malzeme satıcısıyla galiba anlaşılacaktı. tenzilat için. ben çadır, uyku tulumunu onun yüzünden almamıştım. ve hareket saati isyanbul'dan katılacaklar için iş i olanlar dolayısıyla ayarlama yapılabilecekti. konuşuruz demişti. bekliyorum.

benim güzergahım sabah erken araba bulmak için biraz zor. eğer sizin için uygunsa ben hafta sonları yürüyüş etkinliklerine iştirak ederim.
ve hatta cumartesi öğlen çıkma lüksü var ise akşamına kamplıda katılabilirim. genelde cumartesi öğleye kadar çalışıyorum.

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
c yürüşünün açılımı ne?

Yaklaşık 25 km yürüyüş.
Mesela 2 Kasım 2008 de Gaziemir meydandanbaşlayacak yürüyüşümüzBalçova Termal otel önünde ya da içinde ki kaplıca havuzlarında son bulacak.
Takriben 27 km tutacak bu parkur.
Bekleriz efendim.

Bende ilk fırsatta Deretepe Dağcılık ve Doğa Sporları grubunun tüm etkinliklerini şimdiden takvime yükleyeceğim.
Şimdilik ;

http://www.deretepe.org/index_dosyalar/page0223.htm

tabii arada yemek molası filan verilecek dimi..?

pilavdan dönenin kaşığı kırılsın murat. ben ağustosun ilk haftası izne çıkacağımı söyledimya uygun olursa tabiki iştirak ederim. sen espirilerime bakma. tabii gönlüm daha yeşil bir parkurdan yana ya patron sensin.

pilavdan dönenin kaşığı kırılsın murat. ben ağustosun ilk haftası izne çıkacağımı söyledimya uygun olursa tabiki iştirak ederim. sen espirilerime bakma. tabii gönlüm daha yeşil bir parkurdan yana ya patron sensin.

Ağustos ta Dağ yürüyüşü yapamayız Bülent.
:(

19 ekimden sonra olsun da ne zaman olursa olsun Bülent.
Ege bölgesinde orman yangın mevsimi nedeni ile 15 mayıs - 15 ekim tarihleri arasında ormanlara girmek yasak.
Ve tüm parkurlarımız ormanlık alanları kapsıyor.

Çok teşekkürler ediyorum Bülent :smiley: Hoşbuldum, hoşbuldum :D

sayın medaratörümüz hoş geldiniz. benim işe gitmem gerekiyor sonra görüşürüz.

Teşekkürler Erkut hoşbuldum :D İmzam hepimizin ilkesi , Gezenbilir için senin dediğin gibi akım haline gelmeli :smiley:

MK51' Alıntı:
Hoşgeldin Zerrin...
Toprak' Alıntı:
Moderatorüm sevgiler, hoşgeldiniz, imzanız ilk defa dikkatimi çekti, bunu gezenbilirde bir akım şekline dönüştürelim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR