Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 958,232
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Trekking için baton alıcam , kaliteli , hafif ve sağlam olmasını istiyorum . Ne marka alıyım , türkiyeden mi alıyım ?

Etiketler

Berat, Baton konusunda Leki markayı öneriyorum. Titanyum modelleri hem çok hafif hemde oldukça sağlam, profesyonel kullanımlar için ideal diyorum ben. Leki marka Batonların bir kaç modeli var seçimini kendin yaparsın .

Batonları şöyle bir inceleyebilmen amacıyla aşağıdaki linki tıklarsın

http://www.bahriyeli.com.tr/index.php?categ=74&parent=34&p=shop&navop=34&area=1

Çok teşekkür ederim Yüksel hoşbuldum :D Valla ne yalan söyleyeyim ben de hepinizi ve forumumuzu çok özledim :D Yaşasın artık buradayım ve dır dır , lak lak , muhabbet yapabileceğiz ;D

yuysal' Alıntı:
Hoş geldin,sefalar getirdin Zerrin.Vallahi gözlerimiz aradı seni ve yazılarını..

umarım demiyorum. çünkü iyice dinlendiğini tahmin ediyorum. o nasıl bir dinlenmedir ki kendini gezenbilirden bile izole edebildiğin bir tatil.? :-[

Teşekkürler , fiyatları beklediğimin 5 katı ucuz nerdeyse ama dükkanı ankaradaymış , birkaç hafta araştırıp incelemek için zamanım var .

Bülent ilahi yaww, '' Gezenbilir'den izole olmak '' çok güldürdün beni :D :D :D

Dinlenmeye gelince gerçekten çok iyi geldi bana bu ön tatil (ben böyle diyorum), büyük şehir çok yoruyor insanı, biliyorsun sen de. Bulduğum her fırsatta dağlara kaçmam da da bu neden çok etken. Ama Ören muhteşem bir yer bir tarafta zeytin denizi, bir tarafta Kaz Dağları, bir tarafta deniz, hala oralardayım gibi anlatırken :D

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
umarım demiyorum. çünkü iyice dinlendiğini tahmin ediyorum. o nasıl bir dinlenmedir ki kendini gezenbilirden bile izole edebildiğin bir tatil.? :-[

zerrin haklısın. büyük şehirlerin yaşayanı kendisiyle başbaşa kalacağı ortamlara kaçmalı. bunu bende zaman zaman düşünüyorum. trafiği, insanlara güvensizlik aşılaması vs. vs. ama nedense tatil için bile olsa daha giderken içimde bir özlem duyuyorum. nedenini hala bilemiyorum. fakat senin tatil anlayışını çözemedim. yaptığını ön tatil olarak görmen ilginç.

;D çözememekte haklısın , bir daha gideceğim için buna ön tatil diyorum :D

Aslında geçmiş olsun telefonları geldi bana , Murat yazmış, sanırım sen farketmedin, ama dediğini de yaparım bir daha ki sefere :smiley:

Kötü oldu ama geçti artık, en çokta yalan beyanda bulunmalarına çok kızmıştım, ama işte yalan beyan bile kurtaramadı onları, eksperler dürüst çalışıyorlar, hatanın yüz de yüz onlarda olduğunu hemen haber verdi bana sigorta şirketi.

telefonun bende de vardı. am inan kazayı bilmiyordum. belkide bahsi geçti ama atlamışım galiba kusura bakma.
ayrıca sen yokken murat gelenlere ikramlarda bulundu hep tahmin ettiğin gibi.

Rica ederim Bülent sorun değil, Murat'ın güzel ikramlarını Kaz Dağlarında bir fiil yedim :D

Bülent ben artık çıkıyorum, sana iyi geceler , görüşürüz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR