KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bilgisayar konusunda kabiliyetliğimi tanıyınca göreceksin. lap topumu yanımda getirsem. forumun altına resmimi ve dediklerini yapmamda yardımcı olurmusun?
sağol ben almayayım beklerim edeplice. birde yeni fark ettim adımın altında yeni üye yazıyordu sonra forum üyesi yazmaya başladı şimdide anakamp var. bunun fena fiilah derecesi nedir. anakamp iyi bir şeymi. başka ne yazacak hazırlıklı olmam gerekirmi? yüzük hakkında yazdığını okudunmu. ayrı ayrı da cevaplayabilirsin.
sağol ben almayayım beklerim edeplice. birde yeni fark ettim adımın altında yeni üye yazıyordu sonra forum üyesi yazmaya başladı şimdide anakamp var. bunun fena fiilah derecesi nedir. anakamp iyi bir şeymi. başka ne yazacak hazırlıklı olmam gerekirmi? yüzük hakkında yazdığını okudunmu. ayrı ayrı da cevaplayabilirsin.
Merhaba Behiç bey,
Cuma günü yazmış olduğunuz mesajı hatalı konu başlığına (Tanışma platformu) yazdığınız için sildim.
Mesajnızı alıntılayarak Serbest Muhabbet köşesine taşıdım.
ve konuyu 149 nolu mesajımda açıkladığımı hatırlıyorum ;D
Yeni Üye - Ana Kamp - Moderatör vs vs ayrımlarına gelince ,
Foruma yolladığınız mesaj sayısı ile doğru orantılı bir şekilde bu yazılar değişecektir.
Tam rakamları bende bulamadım
Ana Kamp - 1.Kamp - 2.Kamp - 3.Kamp şeklinde devam ediyor diye hatırlıyorum.
Diğer yönetici arkadaşlarımız ile bir konuşur daha ayrıntılı şekilde sizi aydınlatırız.