behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #961 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) o zaman sana bildiği sandığın istanbuldan avrupa yakasından bilmediğini sandığım bir hikaye tadında anektot anlatayım
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) o zaman sana bildiği sandığın istanbuldan avrupa yakasından bilmediğini sandığım bir hikaye tadında anektot anlatayım
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 9 May 2008 #962 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tabı memnunıyetle okurum
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #963 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) beşiktaşı biliyormusun?
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #964 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) beşiktaşa gidrken çırağan sarayı var yanında da beşiktaş anadolu lisesi biliyormusun. mutlaka önünden geçmişsindir.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) beşiktaşa gidrken çırağan sarayı var yanında da beşiktaş anadolu lisesi biliyormusun. mutlaka önünden geçmişsindir.
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 9 May 2008 #965 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet bılıyorum cok gezmesemde gectım oralardan
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #966 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 2. abdülhamitin abisi 5. murat deli olduğu öne sürülerek tahttan indilimiş. ve çırağan sarayına hapsedilmiş
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 2. abdülhamitin abisi 5. murat deli olduğu öne sürülerek tahttan indilimiş. ve çırağan sarayına hapsedilmiş
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #967 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yaklaşık 2 yıl sonra onu tekrar tahta geçirmek için ali suavi (gazetecidir) yanında yaklaşık 150 kişi ile sarayı basmış.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yaklaşık 2 yıl sonra onu tekrar tahta geçirmek için ali suavi (gazetecidir) yanında yaklaşık 150 kişi ile sarayı basmış.
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #968 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tarih kitaplarında bu olay çırağan baskını diye geçer.
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 9 May 2008 #969 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet hatırlıyorum bunu
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #970 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) imzasını arapça yedi ve sekiz gibi attığı için adı yedi sekiz hasan paşa saray muhavız komutanıdır (şaka gibi ama isim gerçek) baskını yatıştırır. ali suaviyide başını sopayla vurarak adeta linç eder.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) imzasını arapça yedi ve sekiz gibi attığı için adı yedi sekiz hasan paşa saray muhavız komutanıdır (şaka gibi ama isim gerçek) baskını yatıştırır. ali suaviyide başını sopayla vurarak adeta linç eder.
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #971 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 5. murat daha güvenli plduğu düşünülerek harem bölümüne nakledilir.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 5. murat daha güvenli plduğu düşünülerek harem bölümüne nakledilir.
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 9 May 2008 #972 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bunu bılmıyordum yedı sekız hasan paşa
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #973 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ve harem bölümünde bir odada 26 yıl hapsedilir.
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #974 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 2 yılda çırağanda yattı 28 yıllık esaretten sonra ölür.
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 9 May 2008 #975 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bülent bey benım hemen cıkmam lazım kusura bakmayın bu guzel sohbetın devamını mutalak ıstıyorum
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bülent bey benım hemen cıkmam lazım kusura bakmayın bu guzel sohbetın devamını mutalak ıstıyorum
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #976 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) şimdi konuyu toparlayalım. beşiktaş çırağan sarayının harem bölümü neresidir biliyormusun?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) şimdi konuyu toparlayalım. beşiktaş çırağan sarayının harem bölümü neresidir biliyormusun?