Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,002,387
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

aslında yine tam olarak kendimi ,fade edemedim galiba ben kitabı yaşıyorum derken o kahramanı kitap boyunca yaşadığımı ifade etmek istedim. diyelimki kahramanımız genç bir tarih öğretmeni olsun. ve gelecek haftaki konuyu araştırıyor olsun. bende başka kaynaklardan o konuyu araştırarak öğrenmeye çalışıyorum. yazarın bana anlatmak istediği kadarıyla yetinmek istemiyorum.

Etiketler

mesela ben geçen yaz izmire kardeşime gidiyordum. feribotla geçerken gazetedeki bulmacayı çözmeye başladım. kısa bir sürede hemen hepsini yaptım. ve kızdım. çünkü o aralar o gazetenin abonesi idim. ve devamlı alıyordum. kızmamın sebebi ise aşağı yukarı hep aynı soruların çıkıyor olması idi. giderken 2 masa yanımda galiba öğrencilerdi 2 kız gördüm yaklaşık 20'li yaşlarında bir birine soruyorlardı aynı bulmacayı. yapamıyorlardı da nitekim az sonra baktım bırakmışlar galiba güvertede sigara içiyorlardı. bazı bilgileri biliyorum doğru ama bir çok şey zamanla birikiyor. merak en büyük öğretendir.

ne demek ıstedıgınız anlamdım ama yazısarak gercekten zor oluyor bu konuları konusmak

evet bende yazışarak anlaşmanın zor olduğunu fark ettim hem bir önceki sözünüzü tamamlamaya çalışmak bir yandanda yeni soruya cevap vermek kolay değil. anlatım güçleştiği gibi bazen cevaplar anlam düşüklüğü yaratabiliyor.

günaydınlar herkese yüzünüzden gülücük hayatınızdan neşe eksik olmasın

3544.jpg

Hoşgeldin Sevda ,

Senin oğlana bol bol teselli çikolatası alsaydın Cumartesi akşamı.

:smiley: sen alıcaksın o çikolataları
bu gün zor geçer onun için şimdi okulda herkez forma giymiştir okulun basketbol takımına seçilmiş havalara uçuyor zaten kimse canını sıkamaz onun bu gün :smiley:

Ben mi alacağım.?
Biberon almamak için binbir dereden su getiren Moderatör mü.?
;D

Tamam alayım. Amblaj kağıdı ile avunabilir değil mi.?
Çikolata yemek biz Cim Bom taraftarının hakkı diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.