Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,002,387
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

herkese günaydın:smiley:
Murat sana şimdiden afiyet olsun :smiley:
Aklıma gelmişken bildiğin iyi bir virüs koruma programı var mı?

Etiketler

:D benim için öğle yemeği henüz erken.

Cumartesi, Pazar akşam geç saatlere kadar çalıştım ben Murat , yani şu an da bile çok yorgunum :(

Hani senin ikram edeceğin bir şeyler vardır diyorum ;D

Ebru'nun gülücük animasyonu çok güzel geldi :D

Senin Garfield fotoğrafın da tam beni anlatıyor D D D

Hımmmmm ,

Hafta sonu bu kadar çalışma esnasında dükkan epey dağılmış ve tozlanmıştır.

genel_temizlik.jpg

:D çok teşekkürler ediyorum Murat , emin ol çok iyi gelecek , missss gibi oohhhhh :smiley:

Afiyet Şeker Olsun ,

forester' Alıntı:
Merhabalar. Ben Istanbul'dan Ersan, Bütün doğa tutkunlarına sevgiler.

Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldiniz Ersan Bey,
Paylaşımlarını uygun konu başlıkları (Dağcılık - Doğa Yürüyüşü - Off Road vb.) bekliyoruz.

mazzot' Alıntı:
Merhabalar
Ben Ömür Çakır (mazzot). Uzun süredir doğa sporları ile çok sık olamasa da ilgileniyorum. Aileden gelen kampçılık geleneğinin dışında haftasonu veya izin günlerinde faaliyetlere katılmaya çalışıyorum. Dağcılık eğitiminin ve biraz da fotoğraf merakım var. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldiniz Ömür Bey,
Paylaşımlarınızı bekliyor , her türlü soru ve görüşlerinizi çekinmeden yazmanızı rica ediyoruz.

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

Kaz Dağları kamp etkinliğimiz için malzeme düzenlemesi %75 oranında tamamlanmıştır.

KazDag002.jpg

Sadece sırt çantasına yerleştirilmesi ve arabanın bagajına atılması kalmıştır.
;D

Ömür Çakır ( mazzot ) aramıza hoş geldin , Kaz Dağları etkinliğimiz de seni ve aileni aramız da görmekten çok mutlu olacağız :smiley:

mazzot' Alıntı:
Merhabalar
Ben Ömür Çakır (mazzot). Uzun süredir doğa sporları ile çok sık olamasa da ilgileniyorum. Aileden gelen kampçılık geleneğinin dışında haftasonu veya izin günlerinde faaliyetlere katılmaya çalışıyorum. Dağcılık eğitiminin ve biraz da fotoğraf merakım var. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Ben ilk biberonlardan söz ediyorum, onlarla burada kinin ne ilgisi var??? sen beni değil asıl Ömer'i ikna et bu konu da ;D

TezMertek' Alıntı:
Benim gibi 5,5 derece miyop oduğunu bilmiyordum ya.
Öğrenmiş oldum.
;P

Nemrud'un Kızı
Nemrutun kızı yandırdı bizi
Çarptı sillesini felek misali
Sil yazımızı kurtar bizi
Çarptı sillesini felek misali
Mevlam gör bizi

Ocağım söndü nasıl beladır
Bırakıp gitti bu ne devrandır
Dünya gözümde kerbeladır
Allahtan bulasın

Kararsın bahtım yıkılsın tahtım
Yalvardım yakardım yol bulamadım
Ahh doğmasaydın kara yazım
Evirdim çevirdim yaranamadım
Ayandır halım

Ocağım söndü nasıl beladır
Bırakıp gitti bu ne devrandır
Dünya gözümde kerbeladır
Allahtan bulasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.