Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 999,191
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

dilemma' Alıntı:
köfte yemıssın ama islim köfte nasıl oluyor ::smiley:

Büyük boy bir köftenin üstüne patlıcan - biber ve domates konuyor.
Sağlam bir kürdan ile hepsi birbirine iğneleniyor. (Kürdan batırılıyor yani :smiley: )
Sonra da büyük fırın tavalarında pişirilip servis ediliyor.

Bakınız ;
slimkfte.jpg

Etiketler

:p nefis görünüyor teşekkürler. sizin menü cok güzelmiş gerçi ben bunları yesem kilo alırım hemen :-\ ama yenmeyecek gıbı degılkı belkı sen bıkmıssındır yemekten (tabı her hafta degısmıyorsa lıste. gerçi degıssede dönüsüm olur) ama ben hasretle bakıyorum ;D

Aramıza hoşgeldin Kerim Alkoç ( yazargezeryolçizer ) :smiley: 4 çekerini aldın mı ?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
merhaba.
Ben Kerim Alöç (Ankara).Keşif gezileri(araçlarla yapılan cinsinden),kayak,itler(eğitim),atıcılık,kampçılık,yaptığım hobi dallarıdır.
Böyle güzel paylaşımcı ve seviyeli bir forum bulduğum için gezenebilir ailesinin bir üyesiyim.

Ooo diğer Moderatörümüz de gelmiş.
Siteye bir adet kart basma cihazı almak lazım.
Mesaiye gecikenleri tespit etmek amacı ile. ;D

Selam Zerrin nasılsın.?
Yoğunsun herhalde

Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları:

Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!!
Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?
Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!
Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın?
Damat: Taaaabiki.
Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün?
Damat: Tabiki hayır.
Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?
Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.
Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın?
Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.
Gelin: Sana güvenebilir miyim?
Damat: Evet.
Gelin: AŞKIM.

Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi döner..
(Aynı Metni aşağıdan yukarıya okuyun!)

Selam Murat :smiley:

Evet gerçekten çok yoğunum , Yönetim Kurulu toplantılarım var, ödemelerim var, yazlık için hazırlık yapmam gerekiyor üüüffffff yani çok işim var çooooookkkkkk :(

TezMertek' Alıntı:
Ooo diğer Moderatörümüz de gelmiş.
Siteye bir adet kart basma cihazı almak lazım.
Mesaiye gecikenleri tespit etmek amacı ile. ;D

Selam Zerrin nasılsın.?
Yoğunsun herhalde

Arkadaşlar Melen Çayında bir grup Ankara'lı doğa severin gerçekleştirdiği adrenalin yüklü rafting etkinliğinin fotoğraflarını yüklediğim linki veriyorum, izlerken bile çok heyecenlanıyor insan :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12958.20

Zerrin nerde ya,ama 3 vakte kadar alacağım inşallah.
Gerçi benim keçi şimdilik idare ediyor.
acaba keneyle ilgili bir bir başlık açmak da fayda varmı.Yoksa babadan kalma beyaz çoraplarla devammı etsek.
valla arazide kene geliyor diye hamsi paluğu gibi zıp zıp zıplıyoruz.:smiley:

Merhaba Kerim ,
Zerrin kamp hazırlığı yapıyordur. Yarın Edremit Akçay a doğru yola çıkacak o.

Kene konusuna gelince uygun bir başlıkta açabilirsin.
Açılmış başlıkta olabilir.

Beyaz çorabı bilemem de arazide iken açık bir noktanız olmamasına özen gösterin.
Bol keten pantalon ve uzun kol gömlek.
Ve de sivrisinek kovucu krem. Kenelere karşıda koruma sağlıyor diye yazan vardı.

Selam Murat.
Doğru ya Zerrin genelde yerinde duramıyor.
Hala forumun acamisi olduğumdan kene başlığını hangi üst başlığın altında acacağımı bilemiyorum çünki bu bela off-road çılardan tutta doğaya çıkan her gurubu etkiliyor.
Bir arkadaşım kamp alanına azar azar gaz dökmenin faydalı olduğunu söylemişti.( tabi doğanın bu şekilde ne hale geleceğininide hesaplamak lazım)

Örneğin kene çıkerılırken,benim bildiğim yöntem önce keninin ısırdığı yeri alkolle veya kolonyayla ıslattığımız bir pamuğu sararak 1-2 dk bekletmek ,sonra keneyi çıkartmaktı şimdi bu uygulamayı yapmayın diyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR