Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 998,644
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

benimkiler slayt olarak düzenlenmiş ayrı ayrı nasıl kaydedilir bilmiyorum zaten photobuckete de yükleyeceksin daha sonra uzun iş

Etiketler

geçen yıl kızılay tarafından kan şampiyonu ilan edildim. arkadaşlar söyledi internet gazetelerine ve bir iki yere haber olmuşum.

ikisiyle tanıştım ama birisi geçen yıl vefat etti. facebooka bakarsan arkadaşım olan diğer bülent dağdevirenede rastlarsın

aldım cok hos ya evet slayt seklınde tesekkurle way be kan şampıyonu ne guzel ya ee buldun mu kendıını pekhabrde ne yazıyor

mail sana ulaştımı? avni bizim çocukluğumuzun kahramanıydı ama ben 41 oldum o oğuz aral yaşasaydı hala çocuk kalacaktı.

facebooktan ekledım ama kabul ettın mı ??? yada gordun mu

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
mail sana ulaştımı? avni bizim çocukluğumuzun kahramanıydı ama ben 41 oldum o oğuz aral yaşasaydı hala çocuk kalacaktı.

evet ulastı.

feslefenın ingılızce versıyonunu degıl ama turkcesını severım ;D derslerde ıngılızce olarak goruyorzda :-\

fotograflarına bakıyorum da ben metın ucayı cok severım ya nerde buldun onu ;D

kumdan sanatlarda cok guzel ya yaklasık 3 ay surdugunu duydum calısmaların zaten gecen gün deniz(evedilez) bır kac fotograf gonderdı o da gıtmıs gecen yaz cok guze calısmalar ya tekrar tekrar bakıyorum yakından gormek bır baska olsa gerek

evet bu hafta caddebostandaki etkinliğe gideyim. onuda facebookta yayınlayacağım. görüşürüz. yeni mail gönderdim. daha sonra konuşuruz.

beklerım resımlerı maılını aldım ve cevap attım görüsürüz ıyı geceler

site beni oyalıyor. bir yandanda araştırma yapıyorum ilgimi çeken konuları. maillere bazen haftada bir bakıyorum. bunu dediğimde de kimse inanmıyor. anlattım onlara pinokyo şişman değildi o ben olamam diye ama inanmıyorlar.

çalışıyorum çalışıyorum e bi günaydın diyeyim istedim ;D