Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 997,998
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

baktım ya cok guzel gercekten balık tutmak eglencelıymıs ;D bırazdan cevap veremezsem kuusra baka bahcede oturuyorum ve sarjım bıtmek uzere :-\

Etiketler

bahtsızlığımız olarak görüyordum. düzenlenen etkinlikteki hava durumlarını. önce çanakkale sonra eskiağaç gerçekten veriler yağmuru haber veriyordu. bu haftada şile'de bungalowa gideceğiz metoroloji bu hafta yağmuru müjdeliyor yine.

hayıflanmaya hakkımız varmı. tabiatın dengesini bozmamızın cezasını çekiyoruz. yoksa haziranda yağmur olası değildiki. merak ediyorum bizim öğrencilik yıllarımızda mevsimler ve ayları öğretilirdi şimdi de öğretiliyormu?

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
günaydın arkadaşlar.

Merhaba Arkadaşlar ,

prod_791_35166.gif

ben ve akranarım galiba aptal çocuklardık. bize masa anlatılırdı. öcü geliyor denirdi biz korkardık. yeğenime söyledim ne zaman gelecek dedi. üstelik onun yüznden yengemden fırçada yemiştim. neden uyumuyorsun dediğinde amcam söyledi öcü gelecekmiş ondan uyumadım demiş. mevsimler ve ayları anlatıldığında da kesin yorumunu eklemiştir.şimdiki çocuklar bir harika.

sizin kaz dağları fotoğraflarına baktımda murat ben sırt çantalarıyla o kadar yükle tırmanacağınızı kamp yapıp dinlenececeğinizi düşünmüştüm. siz bayağı arabalarla çıkmışsınız dağı. hatta masa, şezlong gibi aksesarlarıda donanım olarak almışsınız. nesılsa ben hep istanbul'da kalmıyacağım. izmire döndüğümmde bu tip organizasyonlarında yeri onay almadan hep yaz. zorlanacağımı sanmıyorum.

Hoşbulduk ,

Kaz Dağları etkinliğimizde Hafifi Off-Road , Kamp ve Trekking hepsi iç içe idi.
Kamp atacağımız yere kadar araba ile gittik doğal olarak.
Kampı kurduktan sonra çevrede kısa bir yürüyüş yaptık.
17 mayısda kamp yerine zaten 16 da varmıştık. 18 mayıs da kısa bir yürüyüş. 19 mayıs da yavaş yavaş kampı toplama ve İzmir'e dönüş hazırlıkları ile geçti.
Hava çok sıcak olmasaydı daha uzun trekkingler yapabilirdik. Çevrede onlarca trekking rotası bizleri bekliyordu.

Yaz mevsimi için birşey diyemiyorum şimdiden.

evet yürüyüşünüz kısa sürmüş olmalı. ben zaten bu yaz için söylemedim. izmire geldiğimde böyle içi içe organizasyon llursa beni listene yazabilisin. ama bu bile diğer medaratörümüzü yormuşki hala yorgunluğunu atamamış. yoksa oradan da katılabilirdi diye ben en azından düşünüyorum

günaydın arkadaşlar geç mı kaldım yoksa günaydın için :smiley: güzel bır gün dılıyorum herkese. bu arada okullarda artık mevsımler degıl bence küresel ısınam ögretılıyordur ;)

Hoşgeldin Ebru ,

Okullar da küresel ısınma yerine herşey de tasarruffu öğretmeliler bence.
Su elektrik para zaman .

aslında kuresel ısınmanın yanında bunun nedenlerı nasıl en aza ındırebılırız gıbı noktalara degınılıyor ama ders cıkısında bunlar kımın aklına gelıyor bılemeyecegım kı sadece okullarda verılmesı gereken bırsey degıl bu tabıkı ;) bılenlerın bılmeyenlere anlatması toplumun her kesımıne yayılması gereken bır konu :-\ bazen uyarıldıgında su bahane öne suruluyor ''sankı benım yapmamla küresel ısınma azalcak '' :-X

Her koyun kendi bacağından asılır Ebru,
Tüm Dünya'da bilinçli kişi sayısı sürekli azalmakta.
İnsanları aklı başlarına Yarından Sonra filminde ki gibi büyük bir felaket gelmeden gelmeyecek ne yazık ki.?

maalesefki öyle her felaketin ardından aklımız basımıza gelıyor sonra o felaketin ustunden zaman gecınce hıcbırsey olmamıs gıbı davranılıyor illa hatırlamak ıcın olmasını beklenıyor :-\

Eee ,
İnsan hayatı tüm Dünya'da sudan ucuz.
Yaşam zaten sudan başlamış yine su ile yok olacak.

Biz de bu duruma kara mizah gibi " İnsan hayatı tüm Dünya'da sudan ucuz." diyeceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR