Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 998,834
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

benimkiler slayt olarak düzenlenmiş ayrı ayrı nasıl kaydedilir bilmiyorum zaten photobuckete de yükleyeceksin daha sonra uzun iş

Etiketler

geçen yıl kızılay tarafından kan şampiyonu ilan edildim. arkadaşlar söyledi internet gazetelerine ve bir iki yere haber olmuşum.

ikisiyle tanıştım ama birisi geçen yıl vefat etti. facebooka bakarsan arkadaşım olan diğer bülent dağdevirenede rastlarsın

aldım cok hos ya evet slayt seklınde tesekkurle ;) way be kan şampıyonu ne guzel ya ee buldun mu kendıını pekhabrde ne yazıyor

mail sana ulaştımı? avni bizim çocukluğumuzun kahramanıydı ama ben 41 oldum o oğuz aral yaşasaydı hala çocuk kalacaktı.

feslefenın ingılızce versıyonunu degıl ama turkcesını severım ;D derslerde ıngılızce olarak goruyorzda :-\

fotograflarına bakıyorum da ben metın ucayı cok severım ya nerde buldun onu ;D

kumdan sanatlarda cok guzel ya yaklasık 3 ay surdugunu duydum calısmaların zaten gecen gün deniz(evedilez) bır kac fotograf gonderdı o da gıtmıs gecen yaz cok guze calısmalar ya tekrar tekrar bakıyorum yakından gormek bır baska olsa gerek

evet bu hafta caddebostandaki etkinliğe gideyim. onuda facebookta yayınlayacağım. görüşürüz. yeni mail gönderdim. daha sonra konuşuruz.

beklerım resımlerı maılını aldım ve cevap attım görüsürüz ıyı geceler

site beni oyalıyor. bir yandanda araştırma yapıyorum ilgimi çeken konuları. maillere bazen haftada bir bakıyorum. bunu dediğimde de kimse inanmıyor. anlattım onlara pinokyo şişman değildi o ben olamam diye ama inanmıyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR