Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mesajınız çok hatalı. O bölümde, o mesaja kimse yanıt vermeyecek diye düşünüyorum.
Malzemeler ile ilgili sorularınızı Doğa Yürüyüşü konu başlığı altında ki Teknik Malzeme Soruları bölümüne yazabilir ve daha önce yazılmış soru ile cevaplarımızı okuyabilirsiniz.
hımm bize biber tursusu
the otherslara ekmek kadayıfı gıbı benım favorı tatlılardan ok. sevılmeyen ınsan olmak böle bişe bagcı gercekten kasınıon annem sen. bak kötüyüm beynıme oksıjen bıle gıtmıo.
murat bey dexter dizisi benım gıbı sınema asıgı bı ınsanın donum noktası olmustur . bakıs acım degısmıstır basarılıdır. dızı olması benı raatsız etmıstı basta. artı onu tum doga severlere önermiştim. ama kızlar korkuo nedense kızları anlamak zor))
neler oluyor burada ya. Yeni gelenler benim ekmek kadayifima bile laf soyluyor. Aman alin sizin olsun kadayif, ben biberi yerim ;D ;D ;D ;D Neyse bu haftasonu da biraz dinlenip kagit falan okuyalim da, haftaya biraz yururuz
Neyse ben haftasonu nobetindeyim. Sorunu olan olursa buradayim...
murat bey dıılmı biber tursusu ikram eden
sızle bı derdım yoktu neyse kavga etmıcem bünyeme bıle laf söylenmiş. ayıp oluo alırım anahtarınızı ya ama benne urasılmasın asabıyım yaa ıdare edın dedık ıı ki.
Neler olmuş burada, iki gün uzak kaldık. Kızgınlar sarmış bünyeyi. Sizi şöyle bir doğaya alalım ya. Bir toprağa basın, bünye versin elektriği. Ayrıca tamam ekmek kadayıfı da sizin olsun biber turşusu da, hatta jalapenosu da
Neyse haftasonu nöbetçisinden saygılar, selamlar...