Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 896,159
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Tencere

"Aşkım bak düdüklü tencerelere; 300 Lira. Ben daha alamadım..." diye işaret ediyorum, cevap gecikmiyor:

''Biz normal tencere alalım, ben yanında düdüğünü öttürürüm.''

Ne desem bilemedim.

TezzMertek' Alıntı:
Kopan hayaller

Babamın Fethiye'ye yerleşip yamaç paraşütü ve bungee jumping yapma hayalleri,
annemin "O göbekle halat kopar ayol!" demesiyle son buldu.

İki alıntı da ben yapayım neşemiz artsın.

Etiketler

figo' Alıntı:
Geçenlerde yazdım ;D espirili bir şekilde Hakan abi yabancılarla konuşmuyormu acaba diye düşündüm.

Merhaba..Ömer,
Yazıyı okumadım galiba..Ama iyidir Hakan abiniz...Yoktur öyle kötü alışkanlıkları....Herkesi sever..Bir yanlışlık olmuş anlaşılan...

8) 8)

meraba arkadaşlar,istanbuldan forumdaki herkese selam,TezzMertek hakkında bir iki laf da ben söylemek istiyorum müsadenizle,bence panik yapmaya gerek yok,çocuk değil ya,bence bi işi çıktı yani meşgul,işini yola koyduktan sonra dönecektir muhabbete diye düşünüyorum,kendisiyle fazla bi muhabbetimiz olmadıysa da ilk katıldığım günlerde sağolsun benle bayağı ilgilenmişti yani ne sorduysam bir bir söyledi,yol gösterdi bu arada şaka yollu takılmayıda ihmal etmedi,kendisinin farklı,sevecen,esprili bi tarzı olduğu kanısındayım ayrıcada bilgili ve tekrar forumda görmekten mutluluk duyarım.

belkide TezzMertek'i hapise atmışlardır,ama suçsuz olduğuna eminim,kesin bi yanlış anlaşılma olmuştur

slowworm' Alıntı:
belkide TezzMertek'i hapise atmışlardır,ama suçsuz olduğuna eminim,kesin bi yanlış anlaşılma olmuştur

Sühacığım öyle bir sorun varsa ilk uğrayacağı yer buradaki dostlarıdır eskilerden alıntı yapmak lazım şu neşeler fıkralar varya okuduğun aklına gelen varsa paylaş bizimle SAYGILAR.

Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Ankara'da Kale için bir etkinlik mi var bu fısıltıyı biraz açabilirmiyiz lütfen Ferdane ?

Evet Ankara kale festivali başladı. Ben samanpazarı merkezdeyim ve tam kaleye çıkan yolu polisler trafiğe kapattı, biraz evvelde bando takımı Ankara Efeleri kortej eşliğinde ilerledi.

Ooo süper görüntüler çıkıyordur, Ömer, fotoğraflarını çekmen olası ise çekip bizlerle paylaşırmısın? Teşekkürler..

Arkadaşlar, bence Murat ın işleri çok yoğun, ondan foruma gelemiyordur. Eminim o işlerini toparar toparlamaz geri dönecektir. :smiley:

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Ankara'da Kale için bir etkinlik mi var bu fısıltıyı biraz açabilirmiyiz lütfen Ferdane ?

evet Ferdane lütfen şu fısıltıyı açabilirmiyiz biraz,bizde öğrenmek istiyoruz Ankara'da neler olup bittiğini istabulda

arkadaşlar şimdi aklıma geldi sakın TezzMertek'i geyikler kaçırmış olmasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

SON KONULAR

Geri