Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,251
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

hayır görmüyor ki o sana aıt bır sayfa oluyor üyelik oldugu için ama paylasmak ıstıyorsan paylasabılıyorsun sanırım albümünü cunku öyle bırsey dıkkatımı cektı ama pek ilgilenmedim ;D

Etiketler

Paylaşılabiliyorsa iyi olur hemde hızlı .

sen incele bence ben pek gerek duymadım onu dırek buraya kopyalıyorum kodu

<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12207.0">Sülüklügöl'den Çubuklu Gölüne Trans (23 Nisan 2008)</a> konusuna eklenen fotoğraflar farklı bir siteden linkle mesajlara aktarıldığı için vede fotoğrafların boyutları çok fazla olduğu için sayfa açılmıyordu...Ben iki kez sayfayı açmak istedim ama pc kilitlendi, reset atmak zorunda kaldım...Şimdi tüm fotoğrafları photobucket sitesine yükleyerek vede daha çok mesaja yayarak yeniden konuya aldım...Sorun düzeldi, sayfa sorunsuz bir şekilde açılıyor...

Jazz' Alıntı:
:smiley: eklediğimiz fotoğrafları başkaları görebiliyomudur acaba ?

dilemma' Alıntı:
nereye ekledıgın fotografları ???

Jazz' Alıntı:

dilemma' Alıntı:
hayır görmüyor ki o sana aıt bır sayfa oluyor üyelik oldugu için ama paylasmak ıstıyorsan paylasabılıyorsun sanırım albümünü cunku öyle bırsey dıkkatımı cektı ama pek ilgilenmedim ;D

Jazz' Alıntı:
Paylaşılabiliyorsa iyi olur hemde hızlı .

Üyelik ayarlarınızı ''account options'' yazan yerden (sağ üst köşede) yapabilirsiniz. Ve yine bu bölümden ikinci bir şifre koyarak sitenize erişimi engelleyebilirsiniz. Birinci şifrenizi hesabınıza erişim için kullanırken, bu ikinci şifrenizi sadece sitenizdeki resimlerinize (veya fotoğraflarınıza) bakmasını istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu ikinci şifre sayesinde sitenize tanımadığınız kişilerin erişimini engelleyerek resimlerinizin size ve tanıdıklarınıza özel kalmasını sağlayabilirsiniz. Eğer bu işlemleri yapmaz ve ikinci şifreyi koymazsanız, o zaman sitenize tüm internet kullanıcıları girerek resimlerinize bakabilirler...

AYDURAN' Alıntı:
<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12207.0">Sülüklügöl'den Çubuklu Gölüne Trans (23 Nisan 2008)</a> konusuna eklenen fotoğraflar farklı bir siteden linkle mesajlara aktarıldığı için vede fotoğrafların boyutları çok fazla olduğu için sayfa açılmıyordu...Ben iki kez sayfayı açmak istedim ama pc kilitlendi, reset atmak zorunda kaldım...Şimdi tüm fotoğrafları photobucket sitesine yükleyerek vede daha çok mesaja yayarak yeniden konuya aldım...Sorun düzeldi, sayfa sorunsuz bir şekilde açılıyor...

Yardımlar için Teşekkürler Adaş ,

Beratcığım.
Gezenbilir.com'da herhangi bir bölümde yeni konu açacağın zaman,fotoğraflarından hangilerini hangi sıra ile yerleştireceğini önceden planla.
Daha sonra phobuckete yükle. Oradan aldığın IMG kodlarını açmış olduğun yeni konuya 5'er 5'er yerleştir.
Önce 5 fotoğraf daha sonra bir 5 adet daha.
Aynı fotoğrafları mükerrer olarak yerleştirmemeye özen göster.

Bir sonra ki etkinliğinin fotoğraf yerleştirme çalışmaları için şimdiden başarılar.

Teşekkürler . Aynısını birdahaki konuda uygulayacağım .

Murat kusura bakma. perşembe gecesi çalışmadan döndüm geziye gideceğiz diye dinlenmek istedim ama dinlenemedim. yarı uyanık bir vaziyette iken boyoz resmini görünce burada beyoğlunda bir yer var ama yapamıyor hatta ıspanaklı yapmış ama yapamamış demek isterken neler demişim. yazın boyoz gibi. şimdi okuyunca fark ettim senin sorun üzerine. hala gülüyorum. kabahat sende zaten özlem var. keçinin aklına karpuz kapuğu düşürüyorsun. nutkum tutulmuş ne diyeceğimi bilememişim. açken foruma bakmamak lazımmış öğrendim.

Herkese Günaydın .

Ben iyiyim , siz nasılsınız ?

Arkadaşlar hepinize merhabalar, çok özlemişim burada muhabbeti yaww :smiley: Çanakkale gezimiz çok güzel geçti :smiley:

Çanakkale Gezimizin Fotoğraflarına ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12227.0

linki vasıtası ile ulaşabilirsiniz.

Dinçer aramıza hoşgeldin :smiley:

Konu başlığı açarak fotoğraflarını yükleyebilirsin, gezilerini haber verebilirsin :smiley:

Tatlı serinlikte bir Aydın akşamından sizlere de iyi akşamlar
Behiçefe arkadaşımız sanırım Aydın'lı,yanılıyor muyum?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR