Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 994,793
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

neden söylemedin menüde tavuk olduğunu .eve gitmez fakülteye gelirdim:smiley: valla harika görünüyorlar

Etiketler

Toprak' Alıntı:
kendimi çok çaresiz hissettim ben şimdi, yok benimkisi de kalsın vazgeçtim :smiley:

Aaa ne oldu ki Erkut,?

Sanırım bulaşıkların sana kalacağı korkusuna kapıldı birden.
Ahh garibim ahh.
;)

binlerce üyemiz var, biophilia aç olanlar yesin diyince kendi kendime "dur abicim hemen saldırma, senden de aç olanlar vardır belki" dedim. yoksa misafir bulaşık mı yıkarmış :smiley:

biophilia' Alıntı:
Murat kabahat sen de.yemeği üç kiişilik yaparsan olacağı bu :smiley:

EGO , Ankara'nın Elektrik Gaz Otobüs işletmesinin kısaltılmışı. Ankara lılar ise bu kısaltmayı Erken Gelen Oturur diye açıyorlar.
Kısaca sitede binlerce üyemiz olsa da EGO diyorum çıkıyorum işin içinden.
:smiley:

bak buna sevindim Murat,benim şansım yüksek o zaman.ee nede olsa fakülteye yakınım.ilk üç kişinin içinde ggörüyorum kendimi :smiley:

Hoşbuldum Murat, nereden çıkardın 09-22 mesaisini yaww, tatilden gelen insana böyle şeyler söylenirmi hiç töbe töbe ;D daha işe bile alışamadım :D

TezzMertek' Alıntı:
Zerrin sende hoş geldin.
Artık 09 - 22 arası burada mesaidesin haberin olsun.
:p

2. tatil planlarını yapmaya şimdiden başlamışsın ama gece Bülent ile lak lak ederken klavyenden kaçmış.
Cıkkkkkkkk.

:D evet 2. tatil için arabayı orada bıraktım , ah bir de gidebilseydim hemen :-X

Selekttro ( Cengizhan ) ailemize hoşgeldin, aradığın herşeyi bulacağından emin olabilirsin :smiley: Türkiye'nin neresinden katıldığını sormak istiyorum ?

selektro' Alıntı:
merhaba ben cengizhan elektronik teknikeriyim hafta içi sürekli minik minik devrelerle uğraşıyorum çok yoruluyorum hafta sonlarında da birkaç arkadaş dağlara doğru yürüyoruz piknik yapıyoruz yaşadığımız yer trekking için çok uygun artık kamp yapmaya başlıyacağım bu siteyi de görünce hemen üye oldum forum çok güzel inşallah bizim gibi doğanın tadını çıkarmaya çalışan kişiler çoğalır tabi doğaya zarar vermeden..herkesin ayağına kuvvet (dağlara tırmanmak kolay değil :D )

ceranus' Alıntı:
Selekttro ( Cengizhan ) ailemize hoşgeldin, aradığın herşeyi bulacağından emin olabilirsin :smiley: Türkiye'nin neresinden katıldığını sormak istiyorum ?

Tokat Niksar demişti Sabah Profilinde silmiş mi yoksa.?

Bu arada Tanışma Platformuna hoşgeldiniz mesajı yazmayalım lütfen.
Yeni katılanların ; Adını yaşını mesleğini ve yaşadığı ile yazması için standart bir form hazırlasak diyorum ama doğaçlama yapmaları daha hoş oluyor.

Merhaba arkadaşlar :smiley:
ooo tavuklar yenmiş Murat yine harika bi sofra hazırlamış öğlen :D
Afiyet olsun hepiniz. Arkadaşlarım benide düşünür tabağının bi kısmınıda bana ayırır dedim ama nerdeeee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR