Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 997,806
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Menemen Yahşeli köyünde dün öğlen saatlerinde başlayan yangın gece geç saatlere kadar sürmüş.
1 kişi de yaralanmış.
Ayrıntılar ;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9208953.asp?gid=229&sz=41675

zmirYangin.jpg

Etiketler

Yangın nedeni ile şehrin üstünü kapatan dumanlar aynı zamanda Güneş'i de perdelemişlerdi.

17Haziran003.jpg

Bir köylünün hem de Yahşeli Köy ihtiyar heyetin azasının ihmali sonucu çıkmış.
:(
Kuru otları yakmak için hava sıcaklığının ve rüzgarın daha az olduğu bir günü + sabahın erken saatlerini niye beklememiş ki.?

Açıkcası bu geçen seneki olaylar yüzünden ben bu konularda çok önyargılı veya fesat oldum, hep kesin bunun altında başka bir şey vardır kesin diye düşünmeden kendimi alamıyorum.

Toprak' Alıntı:
Açıkcası bu geçen seneki olaylar yüzünden ben bu konularda çok önyargılı veya fesat oldum, hep kesin bunun altında başka bir şey vardır kesin diye düşünmeden kendimi alamıyorum.

Altında birşey olması zor be Erkut,

Bahsi geçen bölgelerde villa, yazlık vs yapmak için uygun ortamlar yok. Yol su elektrik bakımından birçok eksikliği var o tarafların.
Zaten civar köylerde satın alabileceğin imarlı arsaların yanından bir çok dağ evi ve eski köy evleri mevcut.
Sen sadece paradan haber ver diyorum.
:smiley:

selly' Alıntı:
Herkese selamlar;
Ben İstanbuldan Selvi.Yaklaşık 8 yıldır bir ayağım İzmirde yaşıyorum ve ciddi anlamda Trekkingle tanışmam İzmir deki bir doğa sporları klubü ile oldu.İstanbulda nedenini bilmediğim bir şekilde faaliyetlere katılamıyorum,şehir hayatı fırsat vermiyor yeterli bir mazaretmidir bilmem ama bu şehir benim enerjimi çekiyor sanki.İzmir'deki klup her pazar yaklaşık 20-25 km lik parkurlarda yürüyorlar bende hem aile ziyareti derken hem iş dolayısıyla derken İzmir'e gittikçe faaliyetlere katılıyorum.Onun dışında İstanbulda maalesef sadece bireysel olarak trekking yapabiliyorum fırsat bulursam.Ama keşif ruhum sayesinde yılda birkaç kez katıldığım kültür gezilerinde de fırsat buluyorum neyseki.Egenin neredeyse tamamını akdenizin bir kısmını gezdim.İlk hedeflerimde Gap ve Karadeniz var ...Başlangıç seviyesinde fotoğraf çekiyorum tabi en çok da trekkinglerde , yakın zamanda DSLR bir makinaya sahip olmayı çok istiyorum , umuyorum , düşlüyorum :smiley:Bunun yanısıra su sporlarıyla ilgileniyorum , deniz olmadan asla:smiley:Yüksek dağ faaliyetleri de hedeflerim arasında ama bazı sağlık problemlerimden gerçekleşmesi zor gibi gözüküyor.
Gezenbilirde uzun süredir bulunuyorum ama çok nadir takip ediyorum , umarım bu tanışma ile daha sık takip edebilicem.
Herkese selamlar...

Gezenbilir.com Ailesine Hoş geldin Selvi ,
Hoş 16 Ağustos 2007 de katılmışsın ve sadece 4 mesajın var.
Bugünkünü saymazsak 3. mesajını 27 Ağustos 2007 de atmış olman çok ama çok üzücü.

Burası bir paylaşım forumu bilgi ve tecrübelerini vede güzel fotoğraflarını bekliyoruz.

Toprak' Alıntı:
Sonradan yangın çıkınca hollywood starları gibi evlerimiz yanmasın sakın :smiley:

O yangın sabotajdı Erkut ,

Eylemciler yangın çıkaracaklarına Permanganat kullanacaklardı bence.
;D

Selvi, aramıza hoşgeldin :smiley:

Senden ricam Profil bölümünden nicinin altına adını, soyadını ve yaşadığın şehri yazarsan seni daha kolay tanımış olacağız, teşekkürler ve sevgiler :smiley:

selly' Alıntı:
Herkese selamlar;
Ben İstanbuldan Selvi.Yaklaşık 8 yıldır bir ayağım İzmirde yaşıyorum ve ciddi anlamda Trekkingle tanışmam İzmir deki bir doğa sporları klubü ile oldu.İstanbulda nedenini bilmediğim bir şekilde faaliyetlere katılamıyorum,şehir hayatı fırsat vermiyor yeterli bir mazaretmidir bilmem ama bu şehir benim enerjimi çekiyor sanki.İzmir'deki klup her pazar yaklaşık 20-25 km lik parkurlarda yürüyorlar bende hem aile ziyareti derken hem iş dolayısıyla derken İzmir'e gittikçe faaliyetlere katılıyorum.Onun dışında İstanbulda maalesef sadece bireysel olarak trekking yapabiliyorum fırsat bulursam.Ama keşif ruhum sayesinde yılda birkaç kez katıldığım kültür gezilerinde de fırsat buluyorum neyseki.Egenin neredeyse tamamını akdenizin bir kısmını gezdim.İlk hedeflerimde Gap ve Karadeniz var ...Başlangıç seviyesinde fotoğraf çekiyorum tabi en çok da trekkinglerde , yakın zamanda DSLR bir makinaya sahip olmayı çok istiyorum , umuyorum , düşlüyorum :smiley:Bunun yanısıra su sporlarıyla ilgileniyorum , deniz olmadan asla:smiley:Yüksek dağ faaliyetleri de hedeflerim arasında ama bazı sağlık problemlerimden gerçekleşmesi zor gibi gözüküyor.
Gezenbilirde uzun süredir bulunuyorum ama çok nadir takip ediyorum , umarım bu tanışma ile daha sık takip edebilicem.
Herkese selamlar...

Evet İzmir'e yangın konusun da büyük geçmiş olsun diyorum ve sabotaj fikirlerinize katılıyorum.

Toprak' Alıntı:
Permanganat dejenfektan kimyasalı değil mi ya, bir nevi mikrop öldürücü :smiley:
sen Charlize Theron a ne demek istiyorsun cevap ver :smiley: :smiley:

Aaaa,
Permanganat konusunu bilmiyor musun.?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=289.msg2274#msg2274
bu linki inceler misin Erkut ,

Kolay gelsin.

İzmir li Gezenbilir.com Ailesi üyeleri ,

Yarın akşam 18:45'de Kual Kahve'de toplanıyoruz.
Buluşma yerimiz Özkanlar Migros Giriş kapısı . Saat 18:00

Kual Kahve den bir görüntü ;

17Haziran001.jpg

tamam işte, ben dezenfektan olarak kullanılabilirliğini düşünmüştüm hep, artistleri de mikrop uyarlamasına yakıştırdım görüyor musun sen ? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR