Herkese selamlar;
Ben İstanbuldan Selvi.Yaklaşık 8 yıldır bir ayağım İzmirde yaşıyorum ve ciddi anlamda Trekkingle tanışmam İzmir deki bir doğa sporları klubü ile oldu.İstanbulda nedenini bilmediğim bir şekilde faaliyetlere katılamıyorum,şehir hayatı fırsat vermiyor yeterli bir mazaretmidir bilmem ama bu şehir benim enerjimi çekiyor sanki.İzmir'deki klup her pazar yaklaşık 20-25 km lik parkurlarda yürüyorlar bende hem aile ziyareti derken hem iş dolayısıyla derken İzmir'e gittikçe faaliyetlere katılıyorum.Onun dışında İstanbulda maalesef sadece bireysel olarak trekking yapabiliyorum fırsat bulursam.Ama keşif ruhum sayesinde yılda birkaç kez katıldığım kültür gezilerinde de fırsat buluyorum neyseki.Egenin neredeyse tamamını akdenizin bir kısmını gezdim.İlk hedeflerimde Gap ve Karadeniz var ...Başlangıç seviyesinde fotoğraf çekiyorum tabi en çok da trekkinglerde , yakın zamanda DSLR bir makinaya sahip olmayı çok istiyorum , umuyorum , düşlüyorum

Bunun yanısıra su sporlarıyla ilgileniyorum , deniz olmadan asla

Yüksek dağ faaliyetleri de hedeflerim arasında ama bazı sağlık problemlerimden gerçekleşmesi zor gibi gözüküyor.
Gezenbilirde uzun süredir bulunuyorum ama çok nadir takip ediyorum , umarım bu tanışma ile daha sık takip edebilicem.
Herkese selamlar...