vosdost
Zirve
Ynt: Seri 3 TI Dual Matik Sorunu? Yardımlarınızı Bekliyorum.
Önder bu hafta içi turgutluya gideyim. Şu kaportacanın kulağını bir çekeyim bakalım.
Ata sanayisinin girişindeki depo sağlık bakanlığının tamir atölyesi. Ordan bize yedek parça vermezler. Turgutlu yolundakine bir sorayım bakayım dual matikleri veya arabayı kaça verecek
bayraklıdakı yüksek fiyat çekecek gibi
Sen kaportacı sait ustayı arasana
karakoosh' Alıntı:Ahmet ben bir okuyup uflesem nefesim yeter mi acaba buradan
Benim araba yalan oldu herhalde aradim Metin ustayi daha tavani boyadik gerisi kaportacida dedi ben ilgileneyim dedi sagolsun ama herhalde daha alti ay bekliyecem gibi gozukuyor
Diger aracla ilgili seni arayan oldumu acaba ?
Dual matiklere gelince dual matigin ilaci omomatik diyorlar
saka bir yana bayrakli smyrna meydanindaki araci gostermistim herhalde sana ona bir b ak istersen sizinkini tamir edemezsen herifinki de calisiyorsa tabii varsa cozersin isini birde ata sanayinin girisinde sagda depoda var seri3 ler gormustum yedek parca sorununu belki cozersin birde turgutludan gelirken gordugumuz sokuk seri 3 vardi sutculerin orda al sana 3 opsiyon.
Önder bu hafta içi turgutluya gideyim. Şu kaportacanın kulağını bir çekeyim bakalım.
Ata sanayisinin girişindeki depo sağlık bakanlığının tamir atölyesi. Ordan bize yedek parça vermezler. Turgutlu yolundakine bir sorayım bakayım dual matikleri veya arabayı kaça verecek
Sen kaportacı sait ustayı arasana