Araçlar eski olduğundan her parça metal ve tamir edilebilirozo' Alıntı:söktüm
elektrikçi burçları gitiş dedi(artık rulmanlarınımı kastetti bilemedim).ben spreyle bi temizlik yapıp deniyeceğim.sargılardaysa bobinajcı alternatifini değerlendiriyim teşekkürler alternatif marka içinde saygılar
Bendeki Smiths orjinal çamurluğa bağlı kaloriferdi, kesinlikle yakın birşey bile bulamadım Ankarada. İçeride Seri 2'lerinki gibi bir motorsa belki farklıdır ama diğerinin bulunamayacağına neredeyse eminim. İngiliz Kemal en son aspiratör motoru uyabilir demişti o şkilde de bakamadım.SERİ 3 109' Alıntı:Kalorifer motorunun tamiratı ile uğraşıp çıkmasını arayacağınıza gidip yenisini almanızı tevsiye ederim. Yerli malı olarak tüm elektrikçilerde bulunur. Kolay gelsin.
Kutunun içindeki radyatör sanırım Ford kalorifer motoru ile uyumlu...Ben şişletmiştim radyatörcü Ford bu demişti...burakuysal' Alıntı:Bana da o kalorifer in eadyatöründen lazım. Benimki çürümüş kaçırıyordu antifiriz yiyince iptal ettim bende
Sent from my iPhone using Tapatalk
bobinajcı değerlendirmesi: sargıları yanmış sarılması gereklidir.ama önceki sarım bobinajcıda değil oto elektrikçisinde sarılmış büyük ihtimalle,orjinal sargı kalınlığı belirli değil,aynı kalınlıktaki (yanmış olan)sargı ile sararsak tekrar yanabilir.dedi.umut401' Alıntı:Araçlar eski olduğundan her parça metal ve tamir edilebilir)) Neredesiniz bilmiyorum ama dinamocular her halükarda tamir edebilir...Benimki Kızılaydan çıkma bir hurdadan sökülmeydi 35 yıl falan yatmış ve paslanmış, o yapıldıktan sonra hepsi yapılır bence...