SERIES alacagız yardımlarınıza ihtiyacımız var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan almanyalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,834

almanyalı

05325830016
Yer
İNEGÖL/BURSA
serıes ustaları uzun şase 1977 model 2,5 turbo ford motorlu land almayı düşünüyorum kendim 2 senedir lada nivamla dag bayır camur agır arazide gezmekteyim ladamı yükseltip arkaya kilit takıp lastikleri offroad tipi takıp arazi şanzımanını agır olarak degiştirip ayna mahruti oranlarını agır devirleri ile değiştirip arazide mükemmel şekilde gezmekteyim yanlız nivanın bir şasesi olmadıgından dolayı kampçılıkta yaptıgımız için üstünde bagajda olmasına ragmen eşyamızı zor sıgdırıp araziye cıkıyoruz arazidede lada bu yükle hırpalanık sık sık bi tarafını kırıyor bu yüzden aracımı satıp 1977 model uzun şase dizel land rover almayı düşünüyorum lakin motoru orjinal olmadıgı için pek sıcak bakmıyorum nedersiniz ustalar 1977 uzun şase lan rovera yükseltip arkaya kilit taksam arazide lada niva kadar yol alabilirmiyim sizler bu iki arac arasında nasıl bi denge kurabilirmisiz ayrıca bu land rover a 1977 uzun şase ye 7 50 16 veya 7 50 15 lastik ebadı takabilirmiyim ayrıca arkaya difransiyel kilidi takılabilirmi ayrıca şanzımanları sıkıntılımı birde difransiyeller saglammıdır defender gibi yaptıgınız yorumlara göre bu aracı alacagım yapacagınız yorumlar için şimdiden teşekkür derim ben de makaslı bi land rover sahibi olmak isterim makaslı olan serıesler defenderlara göre arazide askıda kalıyor deniyor ne kadar dogrudur acaba aliminyum kasa arac sıkıntı olurmu başınızı cok şişirdik hakkınızı helal edin teşekkürler

Etiketler
Ynt: SERIES alacagız yardımlarınıza ihtiyacımız var

Bu tercih zevk meselesi, kimisi helezonlu ister kimisi makaslı. 110 luk ne ise 109 da odur. Askıda kalır kalmaz o sizin ofroad yeteneğinize kalmış bir olaydır.Std olarak 750X16 lastik kullanılır. 15 inç kullanılmaz Kullanacağım derseniz kimse size engel olmaz jant göbeklerini değiştirir, yaptırısınız. O zamanda bezelye gibi olur.,
Bakın ben 109 topluyorum . bına harcadığım para ile 2 110 luk toplardım.Geri kalanı size kalmış.

Ynt: SERIES alacagız yardımlarınıza ihtiyacımız var

seı 3 109 cok teşekkür edrim camel tropy videolarını izledikten sonra benim bu araclara bakışım cok degişti lakin biz de kampıcılık da var offroad cılık ta bizde arac tek olacak günlük olarakta kullanınımız olacak aracı da alırsak neyle karşılaşacagımı az cok kestirmeye calişacagım yoksa o kadar cok büyük beklenti içersinde degilim haliyle 1977 yılının teknolojisiyle üretilmiş bi arac bagaj olayı 4 kapı stetion olması benim için bi nimet zaten o yüzden alıcam bu arcı ama tek korkum lada niva dan arazide cok zayıf kalırsa diye düşünüyorum sonuçtada bu aracında bir kabiliyeti bi yetenegi var ama camel tropy seyredince aklım iyece karıştı arkadaşlarımda da jeep çeşitliliği cok herkes alma yürütemessin diyor birinde defender var oda araç sana sıkıntı olur diyor lakin benim kaım serıes e cok ısıntı ben de onlara camel tropy videosunu izlettim kimisi vay be kimisi de o araclar özel yapımdır dendi ama ben yinede bu serıes 109 ualmak istiyorum vede ustaların yorumlarını bekliyorum saygılar bu aradada bu racın her türlü parcasını bulabilirmiyim vede yedek parca fiyatları yüksekmidir teşekkürler ??? ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler