almanyalı
05325830016
serıes ustaları uzun şase 1977 model 2,5 turbo ford motorlu land almayı düşünüyorum kendim 2 senedir lada nivamla dag bayır camur agır arazide gezmekteyim ladamı yükseltip arkaya kilit takıp lastikleri offroad tipi takıp arazi şanzımanını agır olarak degiştirip ayna mahruti oranlarını agır devirleri ile değiştirip arazide mükemmel şekilde gezmekteyim yanlız nivanın bir şasesi olmadıgından dolayı kampçılıkta yaptıgımız için üstünde bagajda olmasına ragmen eşyamızı zor sıgdırıp araziye cıkıyoruz arazidede lada bu yükle hırpalanık sık sık bi tarafını kırıyor bu yüzden aracımı satıp 1977 model uzun şase dizel land rover almayı düşünüyorum lakin motoru orjinal olmadıgı için pek sıcak bakmıyorum nedersiniz ustalar 1977 uzun şase lan rovera yükseltip arkaya kilit taksam arazide lada niva kadar yol alabilirmiyim sizler bu iki arac arasında nasıl bi denge kurabilirmisiz ayrıca bu land rover a 1977 uzun şase ye 7 50 16 veya 7 50 15 lastik ebadı takabilirmiyim ayrıca arkaya difransiyel kilidi takılabilirmi ayrıca şanzımanları sıkıntılımı birde difransiyeller saglammıdır defender gibi yaptıgınız yorumlara göre bu aracı alacagım yapacagınız yorumlar için şimdiden teşekkür derim ben de makaslı bi land rover sahibi olmak isterim makaslı olan serıesler defenderlara göre arazide askıda kalıyor deniyor ne kadar dogrudur acaba aliminyum kasa arac sıkıntı olurmu başınızı cok şişirdik hakkınızı helal edin teşekkürler