Series Lll İç Döşeme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,884

erdal484

HAOFFROAD
Yer
hakkari/van
Web
landroverseries73.blogspot.com
mrb kendin yap işini seviyorum iç döşemeyi kendim yaptım tavan arka çerçeveler vites el freni de kaplama yaptım koltukları değiştirdim eski bir 110 vardı hakkaride ondan söktüm koltuklar iyi durumda yapımı biraz acemice oldu idare eder şimdilik orta konsolda yaptım üzerinde navigasyon ve üçlü çakmak tlf şarj usb bağlantısı ışıklı anahtar(açma/kapama) ekstradan arazi ölç metre aldım

WP_20140601_002.jpg

WP_20140601_003.jpg

WP_20140601_004.jpg

WP_20140601_009.jpg

WP_20140601_008.jpg

Etiketler

Ynt: Series Lll İç Döşeme

Benim aracım softtop. Arka kısımda içeride metal direkler ve sararmış softtop vardı. İkisini de boyadım ama beğenmedim. Tavan ve yanları nasıl neyle kaplarım bilen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

burakuysal' Alıntı:
Benim aracım softtop. Arka kısımda içeride metal direkler ve sararmış softtop vardı. İkisini de boyadım ama beğenmedim. Tavan ve yanları nasıl neyle kaplarım bilen var mı?

Metal ayaklardan bahsediyorsan onların orjinali gri galvaniz kaplı, ve en güzeli de o.

yok o metal ayakları boyadım bile zaten ::smiley:
hani sizin metal hardtop var ya onun içini düşün tavanı yan duvar kısımları falan. oraları da kaplayayım diyorum.

burakuysal' Alıntı:
yok o metal ayakları boyadım bile zaten ::smiley:
hani sizin metal hardtop var ya onun içini düşün tavanı yan duvar kısımları falan. oraları da kaplayayım diyorum.
Arka yan cam kısımları çok folloş sanki sende, bence acele etmeyip yaz sonu falan güzel, orjinale yakın bir tente yaptır. Yazın da tepeye rulo yap öyle dolaş açık açık yer problemin yok nasıl olsa.

Bende bulamadım erdal. Dün gece baya bakındım. Sadece yaptıkları örnek işleri koymuşlar. Uygulama şeklini gösteren yok.

burak abi ben sünger ve deri kumaş ve yapıştırıcı ile hallettim çok sağlam oldu ilk olduğu için acemi bir çalışma oldu bende kendin yapmak istersen bir proje çiz devamını getir iyi veya kötü en azında ilk deneme olur ileri için maliyeti fazla değil toplamda 80 lira masrafım oldu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR