seriesııı distiribütör sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alerdem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,661

alerdem

Ana Kamp
Yer
SİMAV
Merhaba arkadaşlar aracımı her yıkayışımda distiribütör ıslanıyor ve kurutuncaya kadar çalışmıyor. Buji kablolarına baktım su yok. sağlam.İçindede su göremedim ama açıkta bırakıp bi süre bekledikten sonra ancak tekrar çalışıyor . Çözüm önerileriniz nedir.?

Etiketler
Ynt: seriesııı distiribütör sorunu

alerdem' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar aracımı her yıkayışımda distiribütör ıslanıyor ve kurutuncaya kadar çalışmıyor. Buji kablolarına baktım su yok. sağlam.İçindede su göremedim ama açıkta bırakıp bi süre bekledikten sonra ancak tekrar çalışıyor . Çözüm önerileriniz nedir.?
distribütör kapağını ve kablolarını değiştirin.

Kablo ve kapak yeni gözüküyor ama. Sorunun çözümü için değiştiririm. Yanıtınız için teşekkürler. Aracım için henüz hiç alışverişte bulunmadım. Malum Simav da parça bulmam imkansız . Muadili araçlardan uyan varsa ya da sizlerin alış veriş yaptığınız bir yerin adresini verirseniz uzaktan alışveriş yapabilirim. Teşekkürler..

alerdem' Alıntı:

Bir tane bulaşık eldiveninin parmak uçlarından del kablo geçecek kadar distribütöre geçir altını plastik kelepçe ile sıktır keyfine bak

Ömer bey :smiley:)) harikasınız çözümün bu kadarını düşünemezdim çok sağolun .. Bir de WD 40 sprey duymuştum kullanan varmı faydalımıdır sizce .?

Otoburak, kayalar oto, huma oto alıçveriş yapacağınız yerler.Ömer beyin çözüm en hesaplısı.:smiley:

alerdem' Alıntı:
Ömer bey :smiley:)) harikasınız çözümün bu kadarını düşünemezdim çok sağolun .. Bir de WD 40 sprey duymuştum kullanan varmı faydalımıdır sizce .?

Distribütörün içindeki dönen mili hafifçe ince makine yağı ile yağla Wd40 ın aşındırıcı özelikleri var önermem kabloları tek tek sök şaşırma kolay gelsin

Söylemeyi unuttum kablolara eldiveni geçirdikten sonra kapağı tak üzerine silikon sprey sık sonra eldivenin kelepçesini takarsın

dopamin' Alıntı:
Söylemeyi unuttum kablolara eldiveni geçirdikten sonra kapağı tak üzerine silikon sprey sık sonra eldivenin kelepçesini takarsın
kablonun iki ucunada sıra ile mumara verin 1-1, 2-2 diye sağlam olsun.:smiley:

Eldiven ve plastik kelepçem var. slikon sprey de şimdi Würth ten sipariş verdim. Gelince işleme başlayacağım. Alakanız için çok teşekkürler. Eksiklerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Bu arada sıralama tavsiyen için sağol yoksa karışması elde değil. Herkese selam ve sevgiler..

aracınız hayırlı olsun ahmet bey :smiley:

benim eski aracım dı çok güzel bir araç almışsınız güle güle kazasız belasız binersiniz umarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri