Sibirya'da Şantiyeye Ulaşma Çabası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrahmarti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,365
Ynt: Sibirya'da Şantiyeye Ulaşma Çabası

emrahmarti' Alıntı:
O şöförlerin yol boyunca içtiklerini ben içsem 3 gün kendime gelemem.
Karar verdim, şöför olcam...

Herkes sızınca direksiyonu güneye kırıp hızla Ukraynaya inerim.....
Başbakan Yulia Timoşenko' ya bulduğum ilk çiçeği verip, işime bakarım.....
[attachment=1]
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

images.jpg

Etiketler

Siz iş olarak bakıyorsunuz, biz ne güzel macera diyoruz... ;) Rahat bir zamanınızda özellikle bu araçları detaylı tanıtırsanız seviniriz. Kolay gelsin...

Ablacım yolculuk öncesi telaşlanmakta çok haklıymışsın, anlattığından fazlası varmış resimlerde gördüğüm kadarıyla :smiley:. Allah kolaylık versin size.

Paletli araçları bu şekilde görünce gözlerime inanamadım, ama çok haklısınız havaların ısınması ile buzdan suya dönüş tüm koşulları zorluyordur... Her şeye rağmen iş bile olsa son derece heyecan verici olduğu muhakkak, yazın hiç kar kalmıyormu oralarda da?

MK51' Alıntı:
Siz iş olarak bakıyorsunuz, biz ne güzel macera diyoruz... ;) Rahat bir zamanınızda özellikle bu araçları detaylı tanıtırsanız seviniriz. Kolay gelsin...

İş olması haricinde yanında işçi ve iş malzemesi taşıyor olmak ve bu tip problemler ile karşılaşmak insanın canını sıkıyor. Eğer yanımda işçiler olmasaydı bende kolları sıvar ruslar ile beraber elleri yağlardım :smiley:
O gün orada benimle berabre mahsur kalan işçilerden 3 tanesi ertesi gün Türkiye'ye dönmek için istifa dilekçesi verdi. Bunların bütün gece beni konuşarak nasıl cileden çıkardıklarını hesap edersiniz artık.

arwin' Alıntı:
ah be kardeşim ne işin var kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde :-\

Ahmet abi, Türkiye'de özellikle bu dönemde çalışmak riskli geliyor bana. Ya paranı alamıyorsun yada aldığın para anca zorunlu giderlerini karşılıyor, birikim yapamıyorsun. Koşullar zor ama karşılığında aldıklarımız tatmin edici.

red crab' Alıntı:
işiniz zormuş allah kolaylık versin

tolgauzer' Alıntı:
allah kolaylık versin işin gerçekten zor...

Sağolun arkadaşlar.

ceranus' Alıntı:
Paletli araçları bu şekilde görünce gözlerime inanamadım, ama çok haklısınız havaların ısınması ile buzdan suya dönüş tüm koşulları zorluyordur... Her şeye rağmen iş bile olsa son derece heyecan verici olduğu muhakkak, yazın hiç kar kalmıyormu oralarda da?

Zerrin hanım, bu olay benim için heyecan verici bir deneyim ama yanımda olan işçiler sayesinde eziyete dönüştü tahmin edebildiğiniz gibi.

Burada 3 haftaya kadar nehirdeki buz erimiş ve tekneler çalışmaya başlamış olacak. Ondan sonrada mevsim yağmurları ile bol çamurlu günler geliyor. Ancak Temmuz-Ağustos aylarında yaz geldi diyebiliyoruz. Bir tek bu dönemde yağmur ve çamur olmuyor :smiley:

emrahmarti' Alıntı:
Ahmet abi, Türkiye'de özellikle bu dönemde çalışmak riskli geliyor bana. Ya paranı alamıyorsun yada aldığın para anca zorunlu giderlerini karşılıyor, birikim yapamıyorsun. Koşullar zor ama karşılığında aldıklarımız tatmin edici.

Sağolun arkadaşlar.
haklısında gurbete de katlanmak yürek ister
değer mi değmez mi senin tercihin tabiiki
gönlümüz seninle

emrahmarti' Alıntı:
İş olması haricinde yanında işçi ve iş malzemesi taşıyor olmak ve bu tip problemler ile karşılaşmak insanın canını sıkıyor. Eğer yanımda işçiler olmasaydı bende kolları sıvar ruslar ile beraber elleri yağlardım :smiley:
O gün orada benimle berabre mahsur kalan işçilerden 3 tanesi ertesi gün Türkiye'ye dönmek için istifa dilekçesi verdi. Bunların bütün gece beni konuşarak nasıl cileden çıkardıklarını hesap edersiniz artık.
Arkadaşlar işsiz kalcakları iin üzüldüm.

İstifaları kabul edildiyse ben göreve hazırım :smiley: Zaten iş arıyordum :smiley: Hiç üşümem, çok çalışkanımıdır, her işi yaparım :smiley:
Ok?

Allah kolaylık versin, zor bölge zor şartlar sürekli orda olmak bunaltıcı olur heralde karşılığını almanıza sevindim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri