Ne oldu da böyle muhteşem belgesele ara verdiniz 28 haziranda kalmışsınız oysa bugün 10 ekim , emrah beyin belgeselini incelemek tam 1 saatimi aldı , arasıra resimleri zum yaparak en ince ayırıntısına kadar bakmak sureti ile , şu dünyanın içinde neler oluyor neler hiç boş bir yer yok ,benimde bir müşterim işyerimde alaskanın kuzeyinde ki hatıralarını anlatmaya kalktı akşamın nasıl olduğunu anlayamadık ,emrah bey mümkünse yaz görüntülerini de izlesek ,yanınındaki kişinin elinde kamera (yanlış görmedi isem ) vardı hatta onları bile yükleyeblirsiniz ,onca işinizin arasında , gerçekten de olağanüstü yerler ve işler ,uzun yıllar önce (30 yıl gibi) sadece TRT tv varken böyle bir belgeselde bir kadın marketten bir kaç kilo süt aldı fakat sütü tekerlek biçiminde domuş halde koltuğunun altında evine götürdü o an çok şaşırmıştım. emrah bey siz imkanlar dahilinde belgesele devam ediniz sizi izlemeye devam ediyoruz ,ellerinize ,emeklerinize sağlık,
ayırca mini bir not:bende sizin tam akisinize dünyanın en sıcak ülkesinde çalıştım 2 yıl kadar ve bir arkadaşım sürekli buz yiyordu benim uyarılaırmı hiç dikkate almıyordu neticede hepimiz türkiyeye döndükten sonrada görüştük ama o çok kısa bir süre sonra vefat etti ,orada iken yediği buzların yaptığı tahribatı hissetmedi bile ,nedenmi anlattım aman aman yediklerinize içtikelrinize birazcık dikkat bunları size verdiğim değerden yazıyorum yoksa o kazançları huzurla yemedikten sonra çok yazık olur o emeklere ,başarılarınızın devamını diler sağlık ,sıhhat ,afiyetler temnni ederim .
kemal.