kesinlikle katılıyorum eskisi daha güzel bence yenisiyle beraber eskiside uretime devam eder etmelide
ayrıca ladacı arkadaşlardan bir ricam olacak aynı land rover fotografları gibi bir lada fotografları ismi altında konu açsalarda efsaneyi daha iyi yaşasak
Fiyat aynıdır. Ne zaman gelebileceğini ise bayiden sormak daha isabetli olur (bir ara bende merak edip sormuştum, çok sürmez)... hatta halihazırda elinde beyaz dışında Niva olan bayi(ler) bile olabilir... (özellikle istanbul'da)...
2010'un 2. yarısından sonra gelenler (ön panel-göstergesinde dijital kısım olanlar) 1.700 cc ama diğer hepsinden arazide daha "rahvan" ve fren-yaylanma gibi diğer bazı yönleri iyileştirilmiş...
Tamamı sürekli 4 çeker/benzinli ve ağır devirli-orta dif. kilitli...
Bildiğim kadar yazayım
1986-1992 1600cc 4 vites karbüratörlü
1993-1994 1600cc 5 vites karbüratörlü
1995-1996- 1700cc 5 vites karbüratörlü
1997-2001 1700cc Tek nokta enjeksiyon
2002' den sonrası çok noktadan enjeksiyonlu.
Teşekkürler arkadaşlar. Bu sıfır kilometre olayını bende düşünüyorum. Birisi yazmıştı 22.500 TL diye. 2011 model. Temiz kullanırsan değerinide korur, ikinci elide olur gibi geliyor.
yeni kasa diye fotoğrafı verilen aslında nivanın altyapısını paylaşan başka bir araç. Chevrolet "niva" ismini satın aldı avtovaz'dan, elindeki parçalarla ve niva yürüyeniyle suv şeklinde piyasaya sürdü. Avtovaz ise Lada 4x4 ismiyle hala daha piyasaya sürüyor bildiğimiz niva'yı (zaten çelik motorun sitesine bakarsanız da Lada 4x4 diye görürsünüz adını). Olay ismin satılması aslında yani sadece.