Şifremi Unuttum, Giriş Yapamıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanaybars1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,586

aslanaybars1

Yeni Üye
sayın moderatör abilerim belki benim su yaptıgım cok aptalca bişey ama işlerimin yogunlugundan olsa gerek...sorunum su sifremi unuttum ve giriş yapamıyorum dogal olarak ve kafayı yemek üzereyim ::smiley:nedeni de cok önemli bilgiler vardı benim için kaydettiğim konular görüstügüm insanlar of off. aslanaybars adıyla kayıtlıydım ve bu sorunuma acil çözüm bekliyorum lütfen simdi aslanaybars1 olarak giriş yaptım ama benim için daha önceki girişim lazım sizlerden yardım bekliyorum...

Etiketler

Ynt: Şifremi Unuttum, Giriş Yapamıyorum

ya yok abi ya mail adreside karambole geldi bişeyler oldu yani nası bi çözüm olcak bilmiyorum ama olması lazım ??? ??? hala beklemekteyim moderatörlerden bi cevap ???

Eski üyelik adınızı yeniden kullanmanızı en kısa zamanda sağlayacağız..

zerrin hanım lütfen rica ediyorum sizden inanın site benim için cok önemli cok sey ögrendim burda ve ögretiyorumda cevremle paylasıyorum herseyi...kac gündür hiç keyfim yok ve gerginim inanın...bekliyorum en kısa zamanda tesekkürler...

Merhaba,

Dün aslanaybars kullanıcı hesabının şifresini değiştirerek aynı kullanıcıya özel mesajla yeni şifresini gönderdim. Göndermiş olduğum o özel mesaj, aslanaybars kullanıcısına "Özel mesajınız var" uyarısı şeklinde email olarak da gitmiş olması lazım. Normal şartlar altında kullanıcı şifrelerini hesabın kayıtlı olduğu email adresi dışında başka bir kullanıcıya veya email adresine göndermemiz mümkün değil. Size konuyla ilgili daha detaylı bir özel mesaj gönderiyorum...

sedat bey ilginiz için tesekkür ederim ama özel msj gelmedi yada ben görmüyorum nereye bakmam gerekiyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum inanın tek istegim bir an önce eski kullandıgım isme geri dönmek...

yol' Alıntı:
Merhaba,
Normal şartlar altında kullanıcı şifrelerini hesabın kayıtlı olduğu email adresi dışında başka bir kullanıcıya veya email adresine göndermemiz mümkün değil.

Adres bu Fatih Lrd2@hotmail.com

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=52737

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR