Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,073
Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

ekiNoks' Alıntı:
annemle babam beni 250 kg lık halimle de beğenirler, sorun olmaz yani ;D...

o oo ooo zaten milletin beğenisi için yaşayacaksak sigarada içmeyelim direk intihar edelim daha iyi ... sorun olmuyorsa tam gaz çekirdek ablacımmm :smiley: ...

Etiketler

ekiNoks' Alıntı:
..................
Yavuz Bey, avatarınızdaki prenses kızınız mı? :smiley: Ben ilk sigaraya alıştığım vakitlerde, tabii o zamanlar henüz paket almıyordum ikramlarla yetiniyordum. Sonra alıştıkça, ikramlar da olmadığı zamanlarda çaktırmadan babamın paketinden götürürdüm sigaraları. Bilmem anlatabildim mi :smiley:...

Fatoş hanım; bu biraz faullü vuruş olmuş ama işe yaramadı diyemem, beni düşündürdü. ::smiley:

fatoş hanım burda zarar yarar yapılır yapılmaz iradeli iradesiz tartışmasında değiliz sadece sigarayı bırakmak istemiyorum ve baskı kurmayın diyenler kaç kişi fikişrleri ne ona bakıyoruz arkadaşımızın kızı ile güzel örnek vermişsinizde mantık aynı ise sonunda kötü bişe olduğunu belirtmek istemişseniz buna binlercede örnek verilebilir ülkemizde uyuşturucu kullanma yaşı çok aşşalarda insanın kendisine verdiği zararlar sadece sigara ile kısıtlı değil hani bize yazarken pc başındasınızya o bile sigaradan daha zararlı siz sigarayı bırakmışsınız afferin size hatta kocaman afferin ama faulu vuruş yapmayın derim verdiğiniz örneklere dikkat ederseniz daha tatlı sıhbetlerimiz olur ve davranışlarınızlada baskı kurmaya çalışıyosunuz tabi kendinize göre ikna yoluda olabilir bu

ekiNoks' Alıntı:
Yavuz Bey, avatarınızdaki prenses kızınız mı? :smiley: Ben ilk sigaraya alıştığım vakitlerde, tabii o zamanlar henüz paket almıyordum ikramlarla yetiniyordum. Sonra alıştıkça, ikramlar da olmadığı zamanlarda çaktırmadan babamın paketinden götürürdüm sigaraları. Bilmem anlatabildim mi :smiley:...

Yokmuymuş (sizin yaptığınız gibi) babanızı da uyaracak bir dostu, bir arkadaşı :smiley:

Bir türlü anlayamadığım bir konu var (genele söylüyorum bunu):

İki gün önce bayıla bayıla sigara içenler bırakır bırakmaz sigara düşmanı kesiliyor...
Bu, dayanılmaz sigara içme isteğini bastırmak için beynin otomatik olarak devreye soktuğu bir avunma ve savunma mekanizması olabilir mi ;D ;D

Merhaba arkadaslar su saate kadar bir sigara icmisim yahu :smiley: :smiley: Esimde herhalde 6 veya 7 tane icmisdir Ben bu evde nasil sigara birakirim :smiley: :smiley:

ufuk abi bırakmayacaksınki yengeyle kahvenizi içerken karşılıklı tüttüreceksiniz :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
ufuk abi bırakmayacaksınki yengeyle kahvenizi içerken karşılıklı tüttüreceksiniz :smiley:)

evet evet :smiley: :smiley: :smiley: Esim beni birakir sigarayi birakmazzzzzzzz :D :D :D

abi inanmazsın belki ama kız arkadaşımda aynısını bana dedi benmi sigaramı hiç düşünmeden sigara dedim :smiley:))

abi keşke sen fotoraf gezisinde olsaydında alemi görseydin jeeple merdivenlerden inip çıkma olayım vardiki sorma gitsin :smiley:)) pierlotide dönüşde bir yolu kaybedip şaşırdım ne yokuşlardan inme olayları yaşadık bi görsen arazi lastikleri ıslanınca asfaltta durmaz biliyosun sabah s abah evlere d alıyodum az daha :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
abi keşke sen fotoraf gezisinde olsaydında alemi görseydin jeeple merdivenlerden inip çıkma olayım vardiki sorma gitsin :smiley:)) pierlotide dönüşde bir yolu kaybedip şaşırdım ne yokuşlardan inme olayları yaşadık bi görsen arazi lastikleri ıslanınca asfaltta durmaz biliyosun sabah s abah evlere d alıyodum az daha :smiley:)

yokmu fotograflari Hic ceken olmadimi?

abi karda yürür izimi belli etmem ben hiç fotoraflarmıyım :smiley:)) sonra millet laf eder :smiley:)

Merhaba Arkadaşlar, Nasılsınız? :smiley:

Yavuz Bey, kızınızı yanaklarından öpüyorum. Allah bahtını açık etsin inşallah :smiley:...

Sevtap Ablacım, sigara kullanmadığım zamanlarda babamı bir çok kez ben uyarmaya çalışmışsam da , o beni hep sert bakışıyla susturmuştur :smiley:. 2001 yılında ben paket almaya başladım (tabii babam da sigara kullandığımı öğrendi), babam sigarayı bıraktı... (tesadüf işte :smiley: )
Yolunuz Çorlu ya düşerse muhakkak ziyaretime beklerim. Bizim evimiz müstakil bahçeli, bahçede sigara içmek serbest, yanına da bol köpüklü türk kahvesi yaparım :smiley:...

Ufuk Bey, sizin sigarayı bırakmanız imkansız anlaşılan. Bana da afiyet olsun demek düşer. Eşinize saygılar, selamlar... :smiley:

Ünal Bey, bu konuyu açarak zaten siz kendi kendinize baskı kurmuşsunuz, ben sadece yorumcuyum. Hem benim ne haddime canım, tatlı tatlı sohbet ediyoruz işte :D...

uzun sure sigara icipde bırakanlar cok asabi oluyo babamdan biliyorum :D :D :D o yuzden yasaın dumanlı hava sahası :D :D :D

ekiNoks' Alıntı:
Ufuk Bey, sizin sigarayı bırakmanız imkansız anlaşılan. Bana da afiyet olsun demek düşer. Eşinize saygılar, selamlar... :smiley:

Bana kalsaydi yilarrrrr once birakmisdim Ama esim sagolsun :smiley: Bu saatten sonrada birakmam cok zor artik

ben inanıyrumki insanın gercekden içinden bırakma isteği geldiğinde bırakır insan ama bu zorla dayatma yada yasakla olacak iş değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR