Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,019

tugsan75

Zirve
Mesajlar
2,019
Tepkime Puanı
6
Yer
İSTANBUL
Merhaba Arkadaşlar;

Hayatımda sayısını hatırlamadığım kamp ve gezi yaptım.Ama birazdan resimlerini yüklemeye başlayacağımız Burak(Eko)arkadaşımla ve onun arkadaşlarıyla aniden organize ettiği bu kamp gibi olağanüstü bir aktivite yaşamamıştım.Aslında deminde belirtiğim gibi sadece çadır kurup,klasik mangal ve muhabbetti amacımız fakat benim rahat duramayışım ve GEZENBİLİR ruhunada yakışması açısından,hadi biraz daha diye diye ilerliyerek yolun sonunda bulduğumuz bu yerde muhteşem iki gün geçirdik.

Evet,lafı fazla uzatmadan resimlere başlıyalım.Herzamanki gibi gözlemecilerde molamızı verdik.Ben misafir olarak(rehber)Burak arkadaşımızın aracındaydım.Diğer araçda ise diğer kamp aşkıyla yanıp tutuşan arkadaşlar vardı. ;D
 

Etiketler
Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

,

097


098


099


100


101
 


Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Hmmm öyle bi anlattınki merak ettim valla.
Merakla diğer resimleri bekliyoruz Tuğsan ;D
 

Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Burası saklı cennet adındaki mesire yeri,sahibi bizi görünce geldi hemen fakat biz ormana dalacağımızı söyleyince hayırlı kamplar ve ailecek bekleriz dedi. :D
 






Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Burası ailecek gelinebilecek mesire yeri fakat biz aile olmadığımız ve aracımız yüklü olduğundan dedikki GEZENBİLİR ruhuna yakışsın,daldık ormana :D
 





Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Bir ara GPS ler kafayı yedi ve bizi baraj gölünde gösterdi.Neyse dere tepe aşağı yukarı derken süpriz yere yaklaşmışız da haberimiz yokmuş.
 



Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Malesef gide gide yol bitti,ileri geri daracık yolda dönüşümüzü tamamlayıp kamp alanımız olacak o harika yere doğru ilerledik. İşte benim tadı damağımda kalan o harika yer.Araçları bırakıp aşağı kamp alanına doğru indik.Burası baraj gölünde oluşmuş yarımada şeklinde bir yerdi.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,490
Mesajlar
1,518,776
Kayıtlı Üye Sayımız
172,150
Kaydolan Son Üyemiz
namso


Geri
Üst