Evet arkadaşlar kamp alanımızı bulduğumuz gibi bıraktık.Daha öncede söylediğim gibi yazdıklarımız ve fotoğraflarımız yaşadıklarımızı bize göre çok az anlatıyor.Ama böyle bir ortamıda sizlerle paylaşmasak olmazdı.Umarım beğenmişsinizdir.Fotoğraf makinamız cıv cıvlı olsaydı daha profesyönel resimler çekerdik.İstanbulun yakınındaki bu bölgeye yıllardır gelirim ama böyle biryerle buzamana kadar karşılaşmamıştım.Herkeze hayırlı akşamlar dilerim.
Şile ışıklar kavşağını geldiğinizde sağ tarafda Ahmetli tabelasından sapın,köy girişine gelince saklı cennet mesire yerini sorun.(ilk yüklediğimiz resimlerin orası).Mesire yerinin sol tarafından dik bir rampa çıkıyor.Oradan sonrası ormana daldık,gps lerde kayıtlı fakat gps kayıtları Burak beyde,o nasıl yükler bilemiyorum.Bu yer darlık barajının kenarında,tamamen tesadüf karşımaza çıktı. ;D
Harika bir yer, güzel bir kamp; belli ki muhabbette çok iyi. Paylaşım için teşekkürler.O gece ateş size küçük bir ışık oyunu yapmış,en azından ben öyle görmek istiyorum.
O sabah ve şuan tekrar baktığımızda bizde ışık oyunu dedik ama gece o ortamda hiçde öyle deyildi,gerçekden tırstık. ;D Uzmanlar bir incelesinler belkide dostumuzun canı çekip gelmişti
Tuğsan çok güzel bi yerde kamp yapmışsınız.Tabiiki ortam da arkadaşlarda süper
insana ki büyük şehirlerde yaşayanan stresin ara sıra böyle ortamlarda yok edilmesi ayrı bi güzellik
bizler doğayı seven ve koruyan bireyler olarak doğaya saygımızı en güzel şekilde dile getirmişsiniz.
Bu haftaki best fm tanışma kampı için biraz özendirici olmuş sanırım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39890.0
İlgilenen olursa Şİle girişindeki ışıklardan Ahmetli köyünün 3 yada 4km sonrasında Korucuköy sapağından girip devam ederseniz
köyün çıkışında Darlık baraj göletinin yanında bulursunuz kendinizi
baraj kenarındaki yol sizi yukarıdaki resimlerde anlatılan benzer bölgeye ulaştıracaktır.