Gittiğiniz her güzel yerin koordinatlarını burada yayınlarsanız eminim bir sonraki gidişinizde yanınızda çelik yelek (durmadan ateş eden manyaklara karşı) ve bir çöp kamyonu götürmek zorunda kalırsınız. Tanıdığınız güvendiğiniz insanlara şahsen verseniz daha iyi olmaz mı?
Gittiğiniz her güzel yerin koordinatlarını burada yayınlarsanız eminim bir sonraki gidişinizde yanınızda çelik yelek (durmadan ateş eden manyaklara karşı) ve bir çöp kamyonu götürmek zorunda kalırsınız. Tanıdığınız güvendiğiniz insanlara şahsen verseniz daha iyi olmaz mı?
Doğru söylüyorsunuz birdaha özelden gönderirim ,ama şahsi fikrim birde bu bilgileri alıp oraya giden kişilerin bu yazılanlardan sonra oraları mahvedeceğini pek sanmıyorum,enazından bu forumda veya o bölgelere bizim sayemizde gidecekler az veya çok bizdendir diye umuyorum.Tedbiride elden bırakmayalım tabki. ;D
Koordinat bilgisini paylaştığınız için teşekkürler.Bende bazı tipteki insanlar oralara gidemez düşüncesindeyin.Gittiğimiz yerlerde mıntıka temizliğini hep yapıyoruz.Fakat bu tip insanların kendinide bilmesi şart.Şehirleşme büyüdükçe yakın zamanda böyle yerlerede ulaşım kolaylaşacak.O vakitler gelene kadar insanoğlu içinde bilinçlenme umuyorum yerine oturacak düşüncesindeyim.Yinede koordinat ve yol tarifi bence siz forumdaki abilerimizin bildiği güvendiği kişiler arasında paylaşılması en azından böyle yerlerin kirleneceği varsada ileri zamana ötelenmesini sağlayacaktır.Forumunuzda yeniyim ve burda olmaktan çok memnunum sayenizde çoğu konudan birçok şey öğrendim ve büyüyen oğluma bunları aşılamaya çalışıyorum gezdiğiniz yerleri gezerek yaptıklarınızı gösterip anlatarak (bazı büyük insan davranışları hariç )
Yazdıklarımdan lütfen kimseyi sorguladığım düşüncesi olmasın yanlış anlaşılmak istemem.Saygılarımla.