red34' Alıntı:itina ile off-road aracları yıkanır arkadaşlar... ;D çaylar ve kahvelerde bizden daha ne diyim abiler.... ??? Cem sen getir arabayı fabrika cıkış gibi yaparız takma kafana......
Kürşad, bir cumartesi beraber bir etap belirleme gezisi yapalım...ben boştayım c.tesileri....Tempus' Alıntı:cumartesi olursa bize süper olur, ama herkese uymuyor biliyorum, olmazsa pazara biz uymaya çalışıcaz
red34' Alıntı:ya Burak acıbadem-bostancı arası yol yapacaksın sadece....gel gerisini biz hallederiz ilgili kişi ..Mert..... ;D
red34' Alıntı:itina ile off-road aracları yıkanır arkadaşlar... ;D çaylar ve kahvelerde bizden daha ne diyim abiler.... ??? Cem sen getir arabayı fabrika cıkış gibi yaparız takma kafana......
red34' Alıntı:yok cnm estafurullah ...Mert kişilerle ilgileniyor ..Kürşat kardeşimde görsellerle ilgileniyor...
![]()
aozturk' Alıntı:Arkadaşlar,
Sonuçta amacına ulaşmadığınız bir gezi yapmış olduğunuzu üzülerek gördümBöyle cezaya can kurban , insan akşamdan parkura girer özel bir tuzak hazırlar kamufle eder ve öncü olarak salar Merti oraya .. bakın bakalım batarmı batmazmı ;D
Bende Cem 'i gönderdim oraya iş düşerse diye ama baktım ki oda uymuş ortama geçmiş kebabın başına . ??? ne iş Cem , yakışmamış fj 40 ın ruhuna bu ama...
Valla imrendim size bizde çoluk çocuk 30 kişi masa başı muhabbet yaptık gözüm hep saatteydi . Ancak saat 14,30 gibi boşa çıktık hatta eşim hadi istorsan gazla dedi ama çok koşturmaca olacak düşüncesiyle gelmedim
Bülentcim şöyle biraz off-road parkuru hazırla bize sizin oralarda da oynayalım biraz , piknik işide en sonuna eğlence olsun. Olmazmı ;D ;D ;D
mertozzy' Alıntı:doğrudur bülent bey... buyrun burak bey.. ne arzu edersiniz..? yol eskortluğui gps koordinatı, yol tarifi, yıkama, yağlama, depo fulleme, çay kahve yada çook güzel ezogelin çorbamız var ;D ;D
mertozzy' Alıntı:ahmet abiiiiii..... sen iyiki yokmuşsun ;D
aozturk' Alıntı:![]()
![]()
![]()
![]()
fakat neden Mert ;D ;D ;D