KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
girdim abi ama insan batmayınca malum resmi pek olmuyo
aslında kimse batmadı özgür saplandı, adem abi çekmeye çalışınca oda saplandı ,ama adem abi çıkardı hemen aracı sonra özgürü aldık vinçle yoksa öyle batan çıkan yoktu yani
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)
Beni kurtarmaya çalışan arkadaşlarıma tekrardan çok çok teşekkürler.Gerçekten hem zevk aldım hemde dayanışmanın güzel bir örneğini yaşadım birkez daha.Hazır kumdan açılmışken konu şunu belirteyim.Adem Abi sert zeminden gidersen sorun olmaz demişti ama ben direkt kumun yoğun olduğu yere dalınca Ateş'in de dediği gibi saplandım resmen.Arabayı bulunduğu yerden 1.5-2 metre solda kullansaydım böyle olmazdı ama olsun hem iyi bir tecrübe oldu hemde eğlendik
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Beni kurtarmaya çalışan arkadaşlarıma tekrardan çok çok teşekkürler.Gerçekten hem zevk aldım hemde dayanışmanın güzel bir örneğini yaşadım birkez daha.Hazır kumdan açılmışken konu şunu belirteyim.Adem Abi sert zeminden gidersen sorun olmaz demişti ama ben direkt kumun yoğun olduğu yere dalınca Ateş'in de dediği gibi saplandım resmen.Arabayı bulunduğu yerden 1.5-2 metre solda kullansaydım böyle olmazdı ama olsun hem iyi bir tecrübe oldu hemde eğlendik
ergün abi hakkaten keyifli bir makina.dün iki şeye çok güldüm araçları parkedip mangalı kurduk şöyle sıraya bakınca ben eski alışkanlık aracı zj lerin arasına park etmişim maket araba gibi duruyordu, ikincisi fotoğrafları çeken eşim Yasemin bir ara arabaları karıştırıp özgürün arabaya biniyordu.
Sevtap organizasyonun mimarı olarak başta sana ve geziye katılan diğer arkadaşlarımıza bizler de teşekkür ederiz.evet Hacıllı'yı tekrarlamakta fayda var hemde kamplı olarak....