Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,994
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

cemtascioglu' Alıntı:
bak ya nasılda damarımıza basıyorlar ya
uyma sen Cem kardeşim....resimlere bak neler kaçırdığını gör..... ;D ;D...rahmetli Safiye Ayla bile ...ki sesi dillere destandı...harca parayı ve vakti güzellik yarışmasında birinci olurdu....bak sanayiye...hafta içi yatanların %70 i L.R. % 30'u Defender...bir atımlık barut yükleyip hafta sonu salıyorlar...sonra yine hooop yuvaya.... ;D

Etiketler

DSC_0055.jpg

DSC_0058.jpg

DSC_0060.jpg

olcaytogezer' Alıntı:
uyma sen Cem kardeşim....resimlere bak neler kaçırdığını gör..... ;D ;D...rahmetli Safiye Ayla bile ...ki sesi dillere destandı...harca parayı ve vakti güzellik yarışmasında birinci olurdu....bak sanayiye...hafta içi yatanların %70 i L.R. % 30'u Defender...bir atımlık barut yükleyip hafta sonu salıyorlar...sonra yine hooop yuvaya.... ;D

ya cok seyler kacırdıgımı bılıyorum ama haftaya yalıkoyde sıze tolgaylan beraber super bır rota hazırlıycam

walla öle bız yıkamaya onlar sanayıye mert abının arabaya yıne kus kacmıstı en son cik cik cik ;D japon dıyorum baska bısı demıyorum bundan sonra arabayıda satarsam navara dıyorum ;D

acaglar' Alıntı:
alırsam bigün o araba yine disco olur. nekadar masraflı olursa olsun nerde batarsa batsın ben land sevıyorum...

aytuğcum pahalı olan herşey güzeldir :smiley: land bir markadır. arazi aracı denince akla gelen ilk isimdir

olcaytogezer' Alıntı:
bir atımlık barut yükleyip hafta sonu salıyorlar...sonra yine hooop yuvaya.... ;D

hahahahha çok güldüm karnım ağrıdı valla , süperdi ;D ;D ;D

en son biz donerken suzukilerden birisi, telsizden abi ben igneadaya patriotla geleyim bu suzuki asfaltta cekilmiyor diyordu ;D ;D ;D o arada discolar basmis gidiyorduk ;D ;D ;D

abı ben gundelık kullanmadıgım ıcın sıkıltı olmuyo en kotu ıhtımal scıroccoyla gıderım orda bırınıze yancı olurum ;D ama yalan yok nekadar off road okadar az on road bıde ustune 1.6 motor olunca tabı sıkıntılar artıyo ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.