Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,037
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

cemtascioglu' Alıntı:
bak ya nasılda damarımıza basıyorlar ya
uyma sen Cem kardeşim....resimlere bak neler kaçırdığını gör..... ;D ;D...rahmetli Safiye Ayla bile ...ki sesi dillere destandı...harca parayı ve vakti güzellik yarışmasında birinci olurdu....bak sanayiye...hafta içi yatanların %70 i L.R. % 30'u Defender...bir atımlık barut yükleyip hafta sonu salıyorlar...sonra yine hooop yuvaya.... ;D

Etiketler

ya cok seyler kacırdıgımı bılıyorum ama haftaya yalıkoyde sıze tolgaylan beraber super bır rota hazırlıycam

walla öle bız yıkamaya onlar sanayıye mert abının arabaya yıne kus kacmıstı en son cik cik cik ;D japon dıyorum baska bısı demıyorum bundan sonra arabayıda satarsam navara dıyorum ;D

acaglar' Alıntı:
alırsam bigün o araba yine disco olur. nekadar masraflı olursa olsun nerde batarsa batsın ben land sevıyorum...

aytuğcum pahalı olan herşey güzeldir land bir markadır. arazi aracı denince akla gelen ilk isimdir

olcaytogezer' Alıntı:
bir atımlık barut yükleyip hafta sonu salıyorlar...sonra yine hooop yuvaya.... ;D

hahahahha çok güldüm karnım ağrıdı valla , süperdi ;D ;D ;D

en son biz donerken suzukilerden birisi, telsizden abi ben igneadaya patriotla geleyim bu suzuki asfaltta cekilmiyor diyordu ;D ;D ;D o arada discolar basmis gidiyorduk ;D ;D ;D

abı ben gundelık kullanmadıgım ıcın sıkıltı olmuyo en kotu ıhtımal scıroccoyla gıderım orda bırınıze yancı olurum ;D ama yalan yok nekadar off road okadar az on road bıde ustune 1.6 motor olunca tabı sıkıntılar artıyo ;D