Şile'de Yağmur, Deniz, Çamur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkanturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,699

volkanturk

5cm sp lift,4cm body lift.255.70.16 bfg,2 airboost
şilede ki offroad yarışından kalan aralarda actyon sports la çok suya girmişiz galiba hava fitremi değiştirmeden ve sistem kurumadan kamyonet çalışmayı reddetti iyi ki çalışmamış çok tehlikeli sıvı miktarı motora zarar vermeden bu badireyi atlattık yinede yağ hava filtesi yağ fitresi değiştirdim çamur dolu intercoooler ve turbo temizlendi . Maslak A ve A Ssangyong servisi sayesinde sadece 3 saatlik işçilik ücreti ve yağ (100)ve filtre masrafları (40) tl artı kdv bu tehlikeli kabus son buldu..Teşekkürler A ve A ...

MOK8.jpg

MOK9.jpg

MOK10.jpg

MOK13.jpg

Etiketler

Ynt: Şile'de Yağmur, Deniz, Çamur

Ssangyong disbiritörü şahsuvaroğlu seninle bu resimleri görünce grur duyacağına emin olabilirsin ;) tek kusuru önündeki havalandırmayı gereksiz büyük yapmışlar, resimler çok şık.

Keyifli bir gezi olmuş ;), paylaşım için teşekkürler. Tarihini yazarsanız başlıga ekleyelim, başlık formatımızda tarih standarttır.

Ynt: Şile'de Yağmur, Deniz, Çamur 6 /12 /09

tarihi nereye yazıyorum

Ynt: Şile'de Yağmur, Deniz, Çamur 6 /12 /09

İlk mesajınızın sağ üst bölümünde düzelti seçerek yapabilirsiniz(24 saat içinde ), başlık içine tarih olarak örnek (01 Ekim 2005) formatında ekliyoruz. Gidilen il ve bölgenin bilgilerini yazıyoruz, Örnek Şile Akçakesde Offroad Gezimiz (Tarih..) şeklinde yapyoruz. Düzeltemesseniz siz yazın ben yardımcı olurum. ;) Kolay gelsin.

Bu arada su geçisinde arabanın camı açık gibiydi , içeri su aldımı araç.?

volkanturk' Alıntı:
tarihi nereye yazıyorum

Güzel bir serüven olduğu kesin. Biraz hızlı başlangıç olmuş. Ancak bunun da yararının bulunduğunu düşünürüm. Resimdeki sanal snorkel yakışmış. Aracınızın kabiliyetlerini biliyorum. Hava filtresi kanalının motor kompartmanında aracın en üst bölgesine yatay yerleştirildiğini gördüm. Emme ağzı da korunaklı saç ile kapalı. Havayı emiyor ve aşağıya dirsek (boynuz) yaparak hava filtresinin altında suyu biriktiriyor. Yukarıdan havayı alıyor. Bu mekanizmanın motorunuzu koruduğunu düşünüyorum. Aksi halde 10.000 TL metrebesindeki masrafın nasıl karşılanacağı sorunu ortaya çıkardı. Hava filtresi sisteminin teknolojik yapısı sizi bu zarardan uzaklaştırmış.

Test amacınıza ve yönteminize gelince, yürüyen aracı bulup bütün hünerlerinizi bir seferde olanca ağırlığı ile denemeye kalkışmışsınız. Tüm bariyerleri de aşmışsınız. Şayet yavaş girse idiniz o su seviyesini sorunsuz aşabilirdiniz. Ancak siz buna dikkat etmeden suyu sıçratmış ve tepenizden aşağı dökmüşsünüz. Bu şekilde de zevk inkitaya uğramıiş. Bu yaklaşımdan ders çıkardığınız muhakkaktır.

Güzel bir günü geride bırakmışsınız ve bu adrenalin sizde tutku haline dönüşme sürecinde olabilir. Şansınızı çok da zorlamamakta yarar vardır.

Aldığınız resimler çok güzel olmuş. Sizi kutlarım. Aracınızı güzel günlerde kullanınız. Servisinizi de kutlarım.

Mutlu günler dileğimle.

Saygılar.

Volkan kardeşim merhaba,

Resimler gerçekten çok güzel, baktıkça insanın çamura batma arzusu debreşiyor.
Ayrıca, büyük bir masraftan kıl payı kurtulmuşsun, geçmiş olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR