ozcansarli Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli 12 Kas 2009 #17 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? kapı falan çalmasın bugün kimseyi istemem ) çalan tek şey telefon olsun hadi çık gel densin yeter
Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? kapı falan çalmasın bugün kimseyi istemem ) çalan tek şey telefon olsun hadi çık gel densin yeter
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 12 Kas 2009 #18 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Azrail olurdu..
serdaragdas Kamp III Mesajlar 615 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL Web keftarkustu.blogspot.com 14 Kas 2009 #19 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? cüneyt arkın ve fatma girik
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 14 Kas 2009 #20 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Mustafa KEMİK- Uğur KALAYCI
serdaragdas Kamp III Mesajlar 615 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL Web keftarkustu.blogspot.com 14 Kas 2009 #21 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? arwin' Alıntı: Mustafa KEMİK- Uğur KALAYCI Genişletmek için tıkla ... Abi mükemmelsin.Ellerinden öperim.
Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? arwin' Alıntı: Mustafa KEMİK- Uğur KALAYCI Genişletmek için tıkla ... Abi mükemmelsin.Ellerinden öperim.
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 14 Kas 2009 #22 Ynt: Åžimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Kapima gelemez,ruyama gelsin... Resmin duvarlarimi susleyen tek nesne artik annem.Daha oncede dedim ya,sana vermem gereken sevgimi baskalariyla paylastigim icin affet beni.
Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Kapima gelemez,ruyama gelsin... Resmin duvarlarimi susleyen tek nesne artik annem.Daha oncede dedim ya,sana vermem gereken sevgimi baskalariyla paylastigim icin affet beni.
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 14 Kas 2009 #23 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? kapıma gelen hayırlı gelsin, hayırsız kapıma kapınıza ugramasın
Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? kapıma gelen hayırlı gelsin, hayırsız kapıma kapınıza ugramasın
D dalyan Zirve Mesajlar 1,863 Tepkime Puanı 5 28 Eyl 2010 #24 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Yıllar önce sır olan sevdiğim kadın gelsin.
cenkcc Zirve Mesajlar 1,059 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 28 Eyl 2010 #25 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Charlize Theron
Y yivlici Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Eki 2010 #26 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? BABAM GELSİN.GEÇEN YIL KAYBETTİM.HERGÜN CİĞERLERİM KAVRULUYOR HALA.
Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? BABAM GELSİN.GEÇEN YIL KAYBETTİM.HERGÜN CİĞERLERİM KAVRULUYOR HALA.
F feray05 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 27 Eki 2010 #27 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? eşim
huzzik Kamp III Mesajlar 640 Tepkime Puanı 0 Yer aydın merkez 28 Eki 2010 #28 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? offffff of
kumruhuseyin Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer kumru/ordu 28 Eki 2010 #29 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? KÜÇÜĞÜM gelsin isterdim
yuzen_adam Kamp III Mesajlar 876 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 2 Kas 2010 #30 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Ahhh ahhhh.....
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 3 Kas 2010 #31 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? yeni gitti ama yaz gelsin ;D
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 3 Kas 2010 #32 Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Aracın artık BİTTİ diye haber gelsin