Simit LPG Tankı Güvenli mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekinox Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,320
Ynt: Simit LPG Tankı Güvenli mi?

Tuğsan bilgi için teşekkürler. Yaza doğru yaptıracağım artık.

Etiketler

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım lpg konusunda bende birkaç kelam etmek isterim
lpg asla korkulacak bir yakıt degildir aksine benzinden daha emniyetlidir birçok emniyet sistemi ile donatılmıştır özellikle kaliteli bir ustanın elinde montaj yapılırsa sorunsuz kullanırsınız..
simit tank 72 litrelik sadece tugra makina üretiyor (ben kullanıyorum) ve piyasadaki en kaliteli tank üreticisidir türkiyeden ziyade avrupaya çalışır onun dısındaki firmalar 45 litrelik üretiyor sadece
birde merakımı cezbetti tugsan 75 60 litre lpg ile 250/260 km yazmışsınız araç kaç beygir acaba

Merhaba Salman,aracım 4.5 motor,215hp,sürekli 4çeker lastik ebadı orjinalinden 1 kademe büyük,yükseltme kiti ve portbagaj var.Bunların hepsini yazmamdaki sebep,ilk aldığımda lpg yi taktırdığımda aracım daha standartdı ve o zaman daha 70 lik simit depo yoktu.60 lık depo 50 lt gaz alıyordu ve ben 280 km şehiriçi,uzun yolda 320 civarı yapıyordum.Bu ilavelerden sonra doğal olarak arttı yakıt biraz.Ama kendi sınıfıma göre gene aracım gayet az yakıyor.Tabi hersey kullanıma bağlı ayağımı taban sacından çıkacak şekilde gaza basmıyorum.

merhaba tugsan 75
bende nissan pathinder 3,5le 240 bg 65litre lpg ile 320km şehir içi yol gidiyor siz ilaveler yapmışsınız bu tabiki yakıtı etkiliyecektir teşekkür ederim paylaşımınız için

Ynt: Simit Lpg Tankı Güvenli Mi?

igaz adında bir ürün var. LPG'li ve CNG'li araçlarda sızıntıyı erkenden tespit edip tehlikeyi önlüyor. Detaylar www.guvenlilpg.com'da.